مجید جلیلی قاضیزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود: البته برخی استانها مانند یزد دارای چندین مجموعه اسکواش هستند که هر کدام چندین کورت(زمین) دیوار بتنی و شیشه ای دارند و از طرفی ورزشکاران برخی استانهای بزرگ و با ظرفیتی مانند خراسان رضوی در زمینهای اسکواش مراکز خصوصی تمرین می کنند.
وی ادامه داد: نخستین ابزار برای ورزشکاران حرفه ای هر رشته ورزشی، داشتن زمین اختصاصی است تا بدون دغدغه به تمرین بپردازند و به طور قطع راه اندازی زمین اسکواش اختصاصی در همه استانها کمک زیادی به توسعه این ورزش خواهد کرد.
رییس سابق هیات اسکواش خراسان رضوی گفت: زمین اختصاصی اسکواش مشهد در مراحل پایانی ساخت قرار دارد و اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی هشت سال است که تلاش می کند تا این مجموعه ورزشی را تکمیل کند.
جلیلی به سفر ابتدای سال رییس فدراسیون اسکواش به مشهد اشاره کرد و افزود: مسعود سلیمانی در این دیدار ابراز امیدواری کرد که با تکمیل این مجموعه اسکواش حتی میزبانی مسابقات بین المللی اسکواش به خراسان رضوی واگذار شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون خراسان رضوی با وجود مستعد بودن در ورزش اسکواش، از داشتن زمین (کورت) اختصاصی این رشته محروم است و ورزشکاران در ۲ مجموعه خصوصی اسکواش موجود در مشهد فعالیت می کنند.
حدود هشت هزار ورزشکار زن و مرد رشته اسکواش هم اکنون در قالب ۲۰۰ کورت یا زمین اسکواش در کشور فعالیت می کنند مردان ۶۰ درصد و زنان ۴۰ درصد اسکواش بازان کشور را تشکیل می دهند.
نظر شما