مریم کارگر نجفی، روز چهارشنبه در جریان برپایی میز خدمت وزارت نیرو در اصفهان در گفت و گو با ایرنا افزود: این درخواستها از سوی مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری دریافت شده و در اختیار وزارت نیرو قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: این درخواستها از روزهای گذشته از مجاری مختلف مانند سامانه ۱۱۱(سامانه ارتباطی دولت و مردم) دریافت و جمعآوری شده است ضمناینکه امروز و فردا نیز هرگونه شکایت و درخواست مردم از طریق میز خدمت دریافت خواهد شد.
کارگر نجفی خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به کمبود منابع آبی در استان، تخصیص آب صنعت و کشاورزی و نصب کُنتور هوشمند بر روی چاههای مجاز، دیگر درخواستهای حوزه آب در استان را تشکیل میدهد.
مدیرل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد وزارت نیرو تصریح کرد: بیشترین درخواستها در حوزه برق استان نیز واگذاری انشعابات برق به نواحی خارج از محدوده، ساختمانهای شهری فاقد مجوزهای لازم و زمینهای کشاورزی بدون مجوز است.
وی اضافه کرد: میز خدمت وزارت نیرو در استان اصفهان با محوریت شرکتهای آب منطقهای، برق منطقهای، آب و فاضلاب، نیروگاهها و دیگر شرکت های مرتبط امروز تشکیل شده است و تا فردا عصر ادامه خواهد یافت.
به گزارش ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رییسی رییس جمهور کشورمان قرار است به همراه جمعی از وزرا، فردا پنجشنبه به استان اصفهان سفر کند.
اصفهان وضعیت آبی نابسامان و کمسابقهای را در نیم قرن اخیر سپری میکند بطوریکه زایندهرود که با طول افزون بر ۴۵۰ کیلومتر، بزرگترین رودخانه منطقه مرکزی ایران به شمار میرود، در ۲ دهه اخیر از سد "چَم آسمان" در شهرستان لنجان واقع در غرب استان تا تالاب گاوخونی بدفعات خشک شده است.
حقابه یا حق آب در قانون، به حقوق هر فرد برای استفاده از منابع آب اطلاق میشود.
حقابه محیط زیست و کشاورزی استان اصفهان حدود یک میلیارد و ۱۳۰ میلیون مترمکعب است.
در سالهای اخیر بدلیل اجرای طرحهای انتقال آب از حوضه آبریز زایندهرود به دیگر مناطق و برداشتهای غیرقانونی که سبب خشکی این رودخانه شده، تخصیص حقابهها بدرستی صورت نگرفته که در نتیجه آن کشت و کار کشاورزان و تداوم حیات پهنههای زیست محیطی استان مانند تالاب بینالمللی گاوخونی با چالشهایی روبهرو شده است.
نظر شما