به گزارش خبرنگار ایرنا، وحید خاوه ای عصر چهارشنبه در بازدید از وضعیت زیرساختهای روستایی تکاب افزود: مشارکت در بهسازی و ساماندهی جادههای روستایی، تکمیل آب رسانی به هفت روستا، احیا و فعال سازی صنایع خرد و کلان با اشتغال زیر ۱۰ نفر و احداث مسکن برای محرومان و نیازمندان از مهمترین برنامههای توسعه ای بنیاد علوی برای محرومیت زدایی از این شهرستان است که در سال جاری اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض برای احداث مسکن مددجویان امداد و ۸۰۰ میلیون ریال نیز برای احداث مسکن محرومانی که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند از سوی بنیاد علوی پرداخت خواهد شد، اظهار کرد: بنیاد علوی برای راه اندازی مشاغل خُرد و خانگی در تکاب بیش از ۵۰ میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی در نظر گرفته است.
مدیرعامل بنیاد علوی با اشاره به اینکه تجهیز امکانات درمانی بیمارستان مهر امام علی (ع) تکاب نیز در برنامههای این بنیاد قرار دارد، ادامه داد: احیای قنات ها و احداث کانال های روباز آب کشاورزی، تامین خانه عالم و حمایت از حضور و استقرار طلّاب و مبلغان دینی در روستاهای تکاب، خرید جهیزیه برای زوجهای نیازمند و تامین بستههای معیشتی برای افراد آسیب پذیر از دیگر برنامههای حمایتی بنیاد علوی در تکاب به شمار میرود.
خاوه ای با بیان اینکه اتکا اصلی بنیاد علوی به مردم و گروههای مردمی برای اجرای طرحهای محرومیت زدایی در شهرستان ها است، اضافه کرد: این بنیاد از بسیج و گروه های جهادی فعال در بخشهای عمرانی، فرهنگی، تبلیغی و بهداشتی نیز حمایت میکند.
وی افزود: بنیاد علوی برنامههای حوزه پیشرفت و آبادانی خود در آذربایجان غربی را از سال ۱۳۹۷ در شهرستان چالدران در شمال استان با تمرکز بر توسعه زیرساخت ها، فعالیتهای اجتماعی و اشتغال آغاز کرده و از امسال نیز این برنامه در شهرستان تکاب در جنوب استان اجرا و عملیاتی خواهد شد.
مدیرعامل بنیاد علوی عصر چهارشنبه با حضور در تکاب از روستای درحال رانش ساریجلو، راه دسترسی اثر طبیعی چمن متحرک چملی گول و چند روستای دورافتاده و سختگذر این شهرستان بازدید کرد.
بنیاد علوی از زیرمجموعه های بنیاد مستضعفان است که حضور و مشارکت فعال در مناطق محروم کشور دارد.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و یکی از ۳۱ شهرستان محروم و کم برخوردار کشور به شمار میرود.
نظر شما