به گزارش خبرنگار ایرنا، سعیدرضا کریمیان روز چهارشنبه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران و فعالان مجازی افزود: یک هزار و ۳۵۰ نفر متقاضی نهضت ملی مسکن در شهرستان چرداول ثبت نام کرده اند که پس از راستی آزمایی قانونی توسط مراجع ذیصلاح، تعداد ۲۵۰ نفر واجد شرایط بودند که از این تعداد نیز ۴۳ متقاضی آورده را تامین کرده و در نهایت ۳۶ نفر تعهدات فی مابین متقاضی و راه و شهرسازی را امضا کرده اند.
وی یادآور شد: منازل مسکونی طرح نهضت مسکن در چهار طبقه ساخته می شود که متاسفانه متقاضیان شهرستان چرداول از این روش که مصوب وزارت راه و شهرسازی است، استقبال نمی کنند و از این افراد تقاضا داریم در جهت شروع به کار سریع پروژه همکاری و تعامل مناسب را داشته باشند.
فرماندار چرداول تاکید کرد: خواسته متقاضیان برای ساخت واحدهای مسکونی در طبقات و ۲ و سه را پیگیر و منتظر پاسخ وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی مسکن و تقلیل آن به طبقات کمتر هستیم.
کریمیان همچنین به پروژه سد چناره اشاره کرد و گفت: سد چناره انقلاب مهمی در استان ایلام بویژه در تامین آب شرب، آبیاری کردن بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی و توسعه تولید و صنعت گردشگری دارد و یک پروژه ملی است که اهتمام دولت شروع ساخت این پروژه است، با همت و پیگیری استاندار، نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عملیات ساخت آن شروع خواهد شد.
فرماندار چرداول توسعه تولید و صنعت را یک برنامه اصلی در این شهرستان دانست و یادآور شد: ساخت ۲ ناحیه صنعتی در چرداول در بخش زاگرس و آسمان آباد در دستور کار قرار دارد که ناحیه صنعتی آسمان آباد اعتبار دولتی برای خرید زمین جذب شده ولی بعضی از مردم در این راستا همکاری نمی کنند که از مردم آسمان آباد می خواهیم در این زمینه تعامل و همکاری داشته باشند.
وی یادآور شد: زمین ناحیه صنعتی بخش زاگرس نیز تامین شده که عملیات ساخت آن توسط کارشناسان در دست مطالعه است، از صنعت گران می خواهیم در این دو ناحیه صنعتی برای اشتغالزایی جوانان سرمایه گذاری کنند و دولت نیز در این زمینه کمک های لازم را انجام خواهد داد.
کریمیان اضافه کرد: پیمانکار جاده حمیل، شباب ، ایلام در حال فعالیت است و توسعه جاده ها و راه های ارتباطی و مواصلاتی در اولویت کاری قرار دارد.
فرماندار چرداول به موضوع لرزش های زمین در سرابله نیز اشاره کرد و گفت: پس از زلزله سرپل ذهاب در استان کرمانشاه صداهایی در سطح سهر سرابله و روستاهای اطراف آن شنیده شد که در آن زمان تیم تحقیقاتی به مدت ۳ ماه در شهر سرابله مستقر و دستگاه هایی در نقاط مختلف شهر قرار دادند و نتیجه تحقیقات این تیم این بود که یک سری لرزش ها در غارهای آهکی گونه و فروریزش آن و برخورد با آب در عمق ۷۰۰ متری بدون هیچ گونه خطری برای شهر باعث ایجاد این صداها می شود.
وی ادامه داد: پس از فروکش کردن این لغزش ها، مجدد در فروردین و خرداد ماه دو مرحله لغزش صدا داشتیم که با توجه به نصب ۳ دستگاه شتاب نگار در سطح شهرستان شدت لرزه مرحله اول ۱۲۶ و دومین بار ۶۸ سانتی متر بر مجذور ثانیه بود که سریعا مدیرکل مدیریت بحران استانداری، شورای فنی استان، راه و شهرسازی و سایر مسئولین مربوطه در چرداول حضور یافتند و تیم تحقیقاتی جدیدی را دعوت که این تیم کارهای خود را در روزهای آتی شروع خواهد کرد.
توسعه راه ها، توسعه فضاهای آموزشی، فرهنگی و کتابخانه های عمومی، فضای سبز، آسفالت معابر و خیابان های شهرها، گسترش برنامه های عمرانی دهیاری ها در روستاها، حمایت از تولیدگران و صنعتگران از مهمترین موضوعاتی بود که فرماندار شهرستان بر اجرای آنها تاکید کرد.
نظر شما