اسماعیل فرحناک روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این فرد برای شنا کردن وارد رودخانه در فاصله یک کیلومتری این شهرستان و روبروی شهرک صنعتی شده بود که به علت آشنا نبودن به فنون شنا جان خود را از دست داد.
وی ادامه داد: هیچ گونه مانع و تابلوی هشدار دهندهای برای اعلام خطر شنا ممنوع در مسیر رودخانه دیده نمیشود و امکانات نجات غریق نیز در این منطقه وجود ندارد.
مسوول روابط عمومی شبکه بهداتشت و درمان شاهیندژ اظهار کرد: برای کمک به افراد غرق شده، نجات مصدوم در نیم ساعت اول مخصوصا اگر در آب سرد غرق شده باشد، شانس بیشتری برای زنده ماندن دارد ولی اگر بیش از ۲ ساعت از آب خارج شود، هیچ گونه عملیات پزشکی در مورد نجات او موثر نخواهد بود.
فرحناک از همه شهروندان بویژه اهالی روستاهای حاشیه رودخانه زرینه رود خواست تا از شنا کردن در آب این رودخانه بدلیل شدت جریان آن اکیدا خودداری کرده و والدین نیز کنترل بیشتری را در این امر بر روی فرزندانشان داشته باشند تا شاهد حوادث این چنینی نباشیم.
به گزارش ایرنا، رودخانه زرینه به طول ۲۴۰ کیلومتر از دامنههای شرقی چهل چشمه کردستان (مابین بانه - سقز) سرچشمه میگیرد و بعد از گذشتن از مسیرهای طولانی و بهره مند ساختن اراضی کشاورزی زیادی بر سر راه خود از شاهیندژ میگذرد و در ادامه مسیر بعد از طی دشت وسیع میاندوآب به دریاچه ارومیه میریزد.
همهساله با آغاز فصل تابستان شماری از مردم برای فرار از گرما به حاشیه رودخانه ها و سدهای استان رفته و اقدام به شنا کردن در آنها میکنند که تعدادی از آنها دچار حادثه شده و غرق میشوند.
شاهیندژ با ۹۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع است.
نظر شما