۲۱۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بندر چابهار محقق شد

چابهار - ایرنا - سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: محقق شدن سرمایه‌گذاری ۲۱۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی و وضعیت مطلوب پروژه‌های سرمایه‌گذاری در بزرگترین بندراقیانوسی ایران نشان از رونق و توسعه است.

ناصر روانبخش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پروژه‌های سرمایه گذاری در بندر چابهار وضعیت مطلوبی دارند بطوریکه عملیات اجرایی و احداث این پروژه‌ها با سرعت بسیار خوبی در حال انجام و برخی جلوتر از برنامه زمانبندی در حال اجرا است.

وی افزود: توسعه زیرساخت‌های لجستیکی بندر چابهار با استفاده از طرح‌های بخش خصوصی و توسعه کسب و کارهای بندری و ایجاد اشتغال پایدار از مهم‌ترین اهداف سال جاری این اداره کل است.

وی به احداث و بهره برداری از انبار چندمنظوره ۹ هزار متری بندر شهید بهشتی اشاره کرد و گفت: طرح های سرمایه گذاری بندر چابهار برای ارتقاء ظرفیت پذیرش کالا و کشتی جلوتر از زمانبندی در حال اجراست.

وی بیان کرد: طرح های سرمایه گذاری برای ارتقای ظرفیت نگهداری و پذیرش کشتی‌های حامل کالاهای اساسی زودتر از برنامه به بهره برداری می‌رسد.

سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای افزایش ظرفیت انبارش کالا، تسریع در تخلیه و بارگیری، نگهداری استاندارد کالا، افزایش ظرفیت پذیرش کشتی و دپوی کالاهای صادراتی، وارداتی و ترانزیتی با سرمایه گذاری بخش خصوصی در آبان  ۱۳۹۹ عملیات اجرایی احداث یک باب انبار نگهداری کالا در زمینی به مساحت ۱.۷ هکتار با مدت قرارداد ۲۰ ساله و به صورت BOT در بندر شهید بهشتی آغاز شده که خوشبختانه زودتر از برنامه زمانبندی به بهره برداری رسید.

روانبخش ادامه داد: به منظور تامین برق طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار، دیماند برق بندر شهید بهشتی از ۲ به ۶,۵ مگاوات افزایش پیدا می کند و این پروژه در راستای افزایش ظرفیت تخلیه وبارگیری بندر چابهار و با هدف تامین برق طرح توسعه بندر شهید بهشتی، اصلاح تابلوهای فشار متوسط سوئیچ‌خانه، اصلاح روشنایی بلوارها با استفاده از چراغهایLED  ۱۵۰ وات در حال انجام است.

وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال در بهمن ۱۴۰۰ شروع شد و با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی، پیش بینی می شود در تیر ماه سال جاری به اتمام برسد.

سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان به ثبت رکورد تعمیرات زیر آبی شناور هادی در بندر چابهار اشاره کرد و گفت: انجام موفقیت آمیز تعمیرات زیرآبی شناور راهنمابر هادی ۹ به منظور حفظ و ارتقاء توان عملیاتی بندر چابهار یکی از کارهای خوب و مورد توجه بود.

وی افزود: با وجود کمبود تجهیزات تعمیراتی و نبود فضای مناسب برای تعمیرات شناورهای خدماتی در بندر، تعمیرات شناور فوق توسط متخصصان پرتلاش و کارآزموده بندر چابهار به صورت ۲۴ ساعته انجام و در کمتر از ۴۸ ساعت با موفقیت به اتمام رسید و شناور به ناوگان عملیاتی بندر پیوست‌.

وی با بیان اینکه احداث مرکز فرعی جستجو و نجات دریایی (MRCC) زرآباد جلوتر از برنامه زمانبندی با اعتبار ۲۲ میلیارد تومان و با هدف ارتقاء ایمنی دریانوردی، جلوگیری از بروز حوادث احتمالی و ایجاد بستر مناسب جهت ارائه کیفیت خدمات جستجو و نجات دریایی، در نوار ساحلی غرب استان در حال احداث است، افزود: با توجه به کثرت تردد ناوگان دریایی و بویژه شناورهای صیادی در خط ساحلی غرب استان، ضرورت ارتقاء ایمنی دریایی در سواحل غربی استان سیستان و بلوچستان موجب شد، اداره کل بنادر و دریانوردی بر اساس وظایف حاکمیتی و الزامات کنوانسیون های بین المللی، پروژه احداث ساختمان جستجو و نجات دریایی را در دستور کار قرار دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha