به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری روز شنبه در همایش حجاب و عفاف که با حضور مدیران و کارشناسان دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری در شهرکرد برگزار شد، افزود: اثرات مطلوب برپایی کنگرههای ملی مرتبط با شهدا تا مدتها، جامعه را از آسیبها مصون نگه میدارد و این فرصت ارزشمندی است که میتوان از آن برای اجرای فعالیتهای فرهنگی با رویکرد اقناعی بهرهبرداری کرد.
وی به دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره ملی ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور با مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد: ایشان در این دیدار بر لزوم امیدآفرینی در جامعه و بیاثر کردن تحرکات دشمن در راستای ایجاد یاس و ناکارآمد نشان دادن فعالیتها و اقدامات، تاکید داشتند و این وظیفه همه مسوولان است که با عمل خود، آینده کشور را به روشنی ترسیم کنند که در این زمینه پاسخ و مقابله صحیح با موضوع بی حجابی نیز از ضرورتهای جامعه به شمار میرود.
استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: دشمن با کمک ۲۵۰ شبکه فارسی زبان و تمام توان در میدان حاضر است و در بحث حجاب و عفاف نیز برنامههای مختلفی را دنبال میکند که باید با همافزایی و انسجام و همچنین برنامهریزی مدون، در برابر این هجمه فرهنگی دشمن ایستادگی کرد.
وی با بیان اینکه موضوع حجاب و عفاف توصیه قرآن و ائمه معصومین(علیهم السلام) است و به عنوان یک امر واجب خارج از هر دیدگاه و نظر گروهی و حزبی باید به آن پرداخته شود، اظهار داشت: تمام دستگاههای اجرایی به ویژه مجموعه صدا و سیما و واحدهای روابط عمومی لازم است در راستای تولید محتوا با محوریت هر شهید، یک پیام وارد عمل شده و از فرصت برپایی کنگره ملی شهدای عشایر به خوبی استفاده کنند.
حیدری ادامه داد: باید در بحث حجاب و عفاف و موارد مربوط به امر به معروف و نهی از منکر که به حفظ این ارزش در جامعه منتهی میشود، رویکردی حرفهای مدنظر قرار گیرد چرا که برخوردهای سلبی و دستوری در این راستا اگر با زبان نرم و مطابق با فطرت پاک انسانی همراه نشود، اثرگذاری مطلوبی بر جای نخواهد گذاشت.
وی از فرهنگسازی، آموزش و ارائه محتوا بر اساس گفتار شهدا به عنوان اولویتهای اجرایی در بحث حجاب و عفاف یاد کرد و گفت: ادارات و دستگاههای اجرایی باید در این حوزه فعالتر عمل کرده و به عنوان الگو شناخته شوند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر لزوم شکلگیری نظارتهای اجتماعی در مقوله حجاب و عفاف، افزود: گروههای جهادی نیز برای حضور در عرصه فرهنگی و حفظ ارزشهایی که به پایداری خانواده و مصون ماندن جوانان از آسیبها منتهی میشود، علاقهمند هستند که میتوان با ارائه آموزشهای لازم، از این ظرفیت نیز به خوبی استفاده کرد.
حیدری، حجاب و عفاف را مختص به قشر خاصی از جامعه و یا ویژه بانوان ندانست و گفت: دین اسلام، دین رحمت و مهربانی است و باید مراقبت بود که با تحکم و دستورالعمل نمیتوان کار فرهنگی را به پیش برد.
وی دوری از نگاه منفعلانه و تلاش در راستای اقدامات ایجابی و خلاقانه را در عرصه فرهنگی مهم خواند و ادامه داد: تمامی دستگاهها و ارگانهای مرتبط با بحث حجاب و عفاف در نشستی مشترک و با استفاده از دیدگاههای علمی و کارشناسانه، روند بومی سازی طرحهای این حوزه را دنبال کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری از مسوولان و مدیران استانی خواست، اجرای برنامههای فرهنگی و اقناعی با رویکرد حجاب و عفاف را در مراکز جمعیتی همانند دانشگاهها و مدارس در اولویت قرار دهند.
وی افزود: بخش مهمی از آسیبهای اجتماعی موجود ناشی از توجه نشدن به بحث حجاب و عفاف است و نباید اجازه داد خانوادهها و جوانان در این شرایط دچار آسیب شوند، غنی سازی اوقات فراغت و ایجاد فرصتهای شغلی در همراهی با اقدامات موثر فرهنگی میتواند، تبعات منفی آسیبها را کاهش دهد.
به گزارش ایرنا، در همایش حجاب و عفاف، مباحثی در خصوص آسیبهای ناشی از بیحجابی، راهکارهای عملیاتی و شیوههای ترویج حجاب، مطرح شد و طرح ستاد امر به معروف و نهی از منکر در این خصوص مورد بررسی قرار گرفت.
کنگره ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور ۲۹ تا ۳۱ خردادماه در استان برگزار میشود.
نظر شما