داود گیلک روز شنبه در گزارشی به خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: این طرح های آبرسانی اضطراری به شهرستان های یادشده از محل افزایش اعتبارات آبرسانی طی یک سال اخیر و به ویژه در راستای سفر استانی رییس جمهور در دست انجام است.
وی طرح خط انتقال" آقسو " و حفر و تجهیز چاه شماره ۶ با بیش از ۳۰ لیتر برای شهر کلاله، افزایش ظرفیت آبدهی به میزان ۶۰ لیتر بر ثانیه برای شهر گنبد و نوار مرزی با حفر و تجهیز سه حلقه چاه حفره شده، ایجاد ۱۰۰ لیتر بر ثانیه تامین آب با حفر و تجهیز چاه آب مسکن مهر در شهر رامیان، حفر و تجهیز و اتصال سه حلقه چاه به شبکه در شهر آزادشهر، تکمیل مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی و ایجاد خط انتقال به آزادشهر و حفر و تجهیز یک حلقه چاه برای شهر خان ببین از جمله برنامه های در دست اجرای این نهاد برشمرد.
گیلک اضافه کرد: در شهرهای بندرترکمن و گمیشان حفر و تجهیز یک حلقه چاه تا تابستان سال جاری به انجام می رسد که ۲۰ لیتر بر ثانیه به آب آشامیدنی این شهرها افزوده می شود.
معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب گلستان به تازگی به خبرنگار ایرنا گفت: در مجموعه ۱۳۰ حلقه آب وظیفه تامین ۹۶ درصد آب آشامیدنی مورد نیاز گلستانی ها را بر عهده دارند و چهار درصد باقیمانده هم از محل رواناب های رودهای النگدره ناهارخوران و چشمه آق سو در شرق استان تامین می شود.
داوود احمدی نصرآبادی افزود: چالشهای متعددی در بخش تامین و انتقال آب آشامیدنی در گلستان وجود دارد که برای حل کامل این مباحث، علاوه بر تامین اعتبارات کافی نیازمند همگرایی همه دستگاه ها و البته همراهی مردم هستیم.
وی بیان کرد: در بخش آب آشامیدنی نیازآبی حداکثری گلستان ۷۲۳۰ لیتر بر ثانیه است ولی توان تولید ۵۶۰۰ لیتر بر ثانیه است که برای جبران این کسری به ویژه در فصول گرم نیازمند ذخیره سازی و ایجاد مخازن آبگیری هستیم تا کاهش تولید جبران شود.
معاون بهره برداری و توسعه آب آبفای گلستان ادامه داد: در زمان حاضر مخازن آبگیری در گلستان ۶۹ صدم متر مکعب به ازای هر واحد مسکونی شهری و ۳۸ صدم متر مکعب به ازای هر واحد مسکونی روستایی در اختیار شرکت آب و فاضلاب قرار دارد که این رقم حداقل باید به یک متر افزایش یابد.
استان ۲ میلیون نفری گلستان دارای ۳۴ نقطه شهری و افزون بر هزار روستاست.
نظر شما