به گزارش ایرنا سید جلیل میرمحمدی روز شنبه در نشست بررسی مشکلات روستاها و بخشهای شهرستان میبد با حضور مدیران کل ادارهها و سازمانهای استان یزد افزود: معادن انفجارهای مکرر دارند و از جاده روستایی که هنوز خاکی است برای حمل و نقل بار استفاده میکنند و بارها موجب خرابی عملیات تیغ زدن جاده شدهاند.
وی با بیان مشکلات ایاب و ذهاب دانش آموزان با توجه به تردد وسایل نقلیه حامل بار معادن ادامه داد: اداره صنعت و معدن و تجارت باید صاحبان معادن را مجاب کند که حداقل عملیات زیرساختی جاده روستایی را عهده دار شوند.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس یازدهم همچنین عملیات احداث ایستگاههای آب شرب که موجب رضایتمندی مردم شدهاست را نیز ستود و از نتیجه برگزاری نشستهای برگزار شده با مسئولان استان که ۷۰ درصد اجرا شدن مصوبات را به دنبال داشته قدردانی و بر کسب رضایت مردم از انجام اقدامات تاکید کرد.
فرماندار میبد به برگزاری نشستهایی با بخشداران و مسئولان شهرستان برای پیگیری رفع مشکلات مرتبط به پروژهها اشاره و اظهار امیدواری کرد که با بازدید انجام شده امروز مسئولان و هماندیشی که در نشست میشود مصوبات خوبی تصویب شود.
فخرااسادات آقایی بخشدار بفروییه ترافیک جاده روستایی و تصادفات جادهای منجر به فوت ، تخلفات خوروهای سنگین در مسیر ، نبود خانه بهداشت در روستاها را یادآور شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد هم گفت: هر ساله مبلغی از منابع اعتبارهای وزارتخانه سالانه برای ترمیم و بازسازی جادههای مسیر معادن استان اختصاص می یابد که با تقسیم بندی راههای معدنی استان بازسازی میشود و بر این اساس اولین اعتباری که دریافت شود برای جاده های میبد اعلام شده نیز اختصاص مییابد
محمدرضا علمدار یزدی افزود: مباحث درآمد مالی کلان و ادای مسئولیت اجتماعی فقط شامل ۲ معدن از ۷۰۰ معدن استان یزد به میزان ۹۰ درصد می شود و ۶۹۸ معدن دیگر به اندازه ۱۰ درصد است ، همچنین از ۲ معدن نیز یکی۸۰ درصد و یکی هم ۱۰ درصد مقایسه مالی و درآمد آنها است.
وی تصریح کرد: گذاشتن باسکول برای معدنی که ۲ ماه در سال بازار دارد و مابقی سال تعطیل است ، صراحت قانونی ندارد و با این وجود اپلیکیشنی نصب شده که بارنامه معادن در سامانه صنعت ، معدن و تجارت ثبت شود.
در این نشست ارایه مجوز از سوی اداره راهداری برای شهرداری میبد جهت ایجاد ۱۲ متر کمربند سبز در حریم ۳۸ متری بررسی شد ، همچنین مقرر شد ادارات کل راهداری ، راه و شهرسازی ، ورزش و جوانان ، منابع طبیعی و شهرداری برای احداث باغراه هماهنگیهای لازم و همکاری برای نداشتن نصب المان ، تخصیص اعتبارات و صدور مجوزها انجام دهند.
یک میلیارد تومان با سهم نصف نیز از سوی سازمان برنامه و بودجه و اداره کل میراث فرهنگی استان یزد برای انجام پروژه های میراث فرهنگی از جمله حافظ جمال و قلعه رکن آباد مصوب شد.
پنج میلیارد تومان هم برای احداث ایستگاههای دیگر آب شرب در شهرستان اختصاص بافت ، رفع موانع ترافیکی و رفع نقاط حادثه خیز جاده درین تا ۲ ماه دیگر مصوب شد.
میبد شامل سه بخش ندوشن ، بفروییه و مرکزی است و مرکز این شهرستان ۱۰۷ هزار نفری در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما