نایین
فرماندار نایین گفت: در سفر وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی گاز به شهرستان نایین مصوبات خوبی داشتیم و اعتبارات خوبی برای تحقق مطالبات شهرستان تخصیص یافت.
به گزارش ایرنا،محسن فیروزی اظهار کرد: از دو ماه قبل در حوزه پیگیری مصوبات تلاش کردیم پروژههای نیمهتمام را شناسایی و مطالبات مردمی را رصد کنیم که در همین راستا جلسات متعددی را در استانداری برگزار کردیم که درنهایت در حوزههای راهداری، ورزش و جوانان، راه و شهرسازی، کشاورزی، بهداشت و درمان، برق، میراث فرهنگی، بنیاد شهید، فنی و حرفهای، فرهنگ و ارشاد و کتابخانهها مطالبات و پروژههای نیمه تمام شناسایی و احصا شد.
وی با بیان اینکه اعتبارات خوبی در سفر نماینده دولت به شهرستان نایین برای رفع این مشکلات در نظر گرفته شد، افزود: از مهمترین مصوبات این سفر تخصیص ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان افضلیان نایین بود. همچنین در حوزه تکمیل راه انارک به چوپانان و روکش آسفالت شهری و بینشهری اعتبارات خوبی تخصیص یافت.
فرماندار نایین با بیان اینکه مطالبه مردم در بخش فرهنگی در این سفر مورد توجه قرار گرفت، گفت: برای تکمیل کتابخانه و مجموعه فرهنگی نایین اعتبار بسیار خوبی تخصیص یافت.
فیروزی تصریح کرد: در مجموع مصوبات این سفر و اعتبارات تخصیصی موجب ایجاد شور و نشاط در میان مردم شد و شهروندان از سفر نماینده دولت و نتایج آن رضایت داشتند. در این سفر، نائین میزبان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز بود. سه مطالبه در حوزه گاز داشتیم که یکی از این مطالبات گاز رسانی به مجموعه مرغداریها در محمدیه بود که با موافقت معاون وزیر روبرو شد. همچنین گاز رسانی به ایستگاه امنیت بازرسی شهید شرافت با موافقت ایشان همراه بود.
تیران و کرون
فرماندار تیران و کرون گفت: کاربری مکان فرهنگی مثل نمازخانه، مسجد و مرکز خدماتی در مناطق گردشگری این شهرستان برای تعمیق ارزشهای دینی جانمایی میشود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، علی محمدی کیا افزود: موقعیت جغرافیایی و ظرفیت زیست محیطی و طبیعی فعال در این خطه سبب جذب شمار زیادی از گردشگران و مسافران در طول سال به ویژه در فصل بهار و تابستان می شود که ارائه خدمات فرهنگی ضرورت دارد.
وی بیان کرد: ارائه خدمات فرهنگی به مسافران جزو برنامه های اساسی و پیوستار فرهنگی صنعت گردشگری به شمار می رود که جانمایی مکان برای این خدمات به متولیان امر سفارش و مورد تاکید است.
فرماندار تیران و کرون ادامه داد: اقامه نماز در مناطق گردشگری و پارک ها مورد توجه بوده که توسط شهرداریها باید پیگیری و انجام گیرد که تا زمان تحقق این امر به صورت موقتی یک محیطی پیش بینی و اجرای این کار صورت بپذیرد.
وی پارک آزادگان و شهروند تیران، منطقه گردشگری مرغاب و بقاع متبرکه را از مهمترین مناطق جذب گردشگر اعلام کرد و اظهارداشت: در منطقه های گردشگری و بوستانها اقامه نماز جماعت و پیش بینی نماز خانه صورت می گیرد.
سمیرم
بانوی هنرمند اهل مهرگرد سمیرم گفت: آموزش و پشتکار عامل موفقیت هنرمندان و فعالان صنایع دستی این شهرستان است.
زینب خانبازی هنرمندی که به تازگی دست بافتهاش مهر اصالت یونسکو گرفته است، در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: همه چیز بستگی به اراده انسان دارد تا بتواند پلههای ترقی و رشد را طی کند و موفق شود.
به گفته وی، دریافت مهر اصالت یونسکو برای گلیمی که با رنگ طبیعی، ظرافت مناسب و پشم مرغوب بافته شده ادامه راه و مسیری است که با ملی شدن روستای مهرگرد سمیرم سرعت گرفته است.
این هنرمند صنایع و هنرهای دستی و سنتی، ادامه داد: هنرمند باید سالهای سال کار کند و بکوشد تا هنرش روز به روز بهتر شود و در نهایت بتواند ضمن بهروزکردن خود، به دیگران را هم از هنر خود بهره برساند و عامل تداوم خلاقیت بویژه در موضوع هنرهای سنتی و محلی باشد.
خانبازی که خود از زنان ایل قشقایی ییلاق سمیرم است، دست بافته های زنان عشایر را نمونهای موفق از صنایع بومی و کهن این خطه برشمرد و افزود: حمایت مسوولان از این قشر هنرمند و بیادعا در واقع حمایت از همان هنری است که باید ماندگار بماند و جهانی شود.
به گفته این بانوی فعال در حوزه صنایع دستی و بافتههای داری، اگر امروز مهرگرد بعنوان شهر ملی بافتههای داری در ایران و استان اصفهان شناخته شده خوب است اما کافی نیست و باید این ملی شدن به سمت جهانی شدن و بیشتر دیده شدن حرکت کند و ادامه مسیر بدهد.
وی خاطر نشان کرد: سال ۹۸ نمد بینظیر سمیرم مهر اصالت گرفت و امروز گلیم موفق به دریافت این عنوان جهانی شده است.
اصفهان
معاون بهداشتی اداره کل دامپزشکی اصفهان گفت: ذبح دام خارج از کشتارگاه ها تهدیدی جدی در گسترش بیماریها از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.
علیرضا ادیبان در گفت و گو با ایرنا افزود: ذبح خارج کشتارگاه که به دور از نظارت بهداشتی انجام و همچنین لاشه دام از پیش سرد کشتارگاه عبور نکرده که این موضوع باعث انتقال بیماری از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.
وی بیان کرد: ۹۹ درصد از کشتارگاه های استان اصفهان دارای پیش سرد هستند که بعد از کشتار، گوشت به مدت یک روز در یخچال های این مراکز قرار گرفته و پس از آن در بازار عرضه می شود.
معاون بهداشتی دامپزشکی اصفهان چنین اقدامی را در پیشگیری از انتقال بیماری ها موثر خواند و گفت: گذر لاشه دام از پیش سرد کشتارکاه ها در پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو لازم و مورد تاکید است.
به گفته وی، ۲۹ کشتارگاه دام در استان اصفهان وجود دارد که ۹۹ درصد این مراکز دارای پیش سرد هستند و کشتارگاههای با ظرفیت پایین کشتار پیش سرد ندارند که باید گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و بعدا عرضه کنند.
معاون بهداشتی دامپزشکی اصفهان با بیان اینکه مردم برای پیشگیری از انتقال بیماری نسبت به پخت کامل گوشت دقت داشته باشند اظهارداشت: دامپزشکی سم پاشی میادین فروش و مراکز پرورش دام را به صورت طرح ضربتی و گسترده و به صورت رایگان برای از بین بردن کنه ها آلوده این بیماری اجرایی کرده است.
وی، از تداوم سم پاشی و گندزدایی در محل های نگهداری دام تا پایان تابستان خبر داد و گفت: به متولیان مراکز پرورش و نگهداری دام توصیه شده که دیوارهای این مراکز را با سیمان و یا پلاستر بپوشانند تا کنه ها در دیواره های این مراکز قرار نگرفته و رشد پیدا نکنند.
اصفهان
یک کارشناس رسانه گفت: ظرفیتهای تبلیغی فرصتی برای گفتمان سازی است که باید از آن به نحو احسن بهره جست.
به گزارش ایرنا، حجتالاسلام محمد کهوند روز پنجشنبه در همایش «تکریم تبلیغ»، به مناسبت سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی، گفت: اگر از ظرفیتهای تبلیغی در راستای گفتمان سازی به خوبی استفاده شود، دشمن نمیتواند اهداف خود را پیاده کند.
وی ادامه داد: طرح صیانت فضای مجازی به دلیل عدم گفتمان سازی از سوی مدافعان و فضای سازی علیه آن سوی دشمنان راکد ماند. در حالیکه لازمه آن تبیین و گفتن و توجیه کردن مردم است.
این کارشناس رسانه تصریح کرد: باید برای مردم تبیین شود که این طرح میخواهد جامعه را آزاد کند، میخواهد شرکت خارجی را پاسخگو کند، میخواهد زیست فرزند شما را امن کند.
وی اضافه کرد: مردم نسبت به آینده فرزندان و خانواده خود حساس هستند و لذا لازم است با مردم گفتگو کرد و آنها را درست توجیه کرد.
حجتالاسلام کهوند با بیان اینکه تبلیغ در فضای مجازی متعلق به دشمن، آموزش میخواهد، افزود: لازم است مبلغان دینی با روشهای جدید تولید محتوا کنند و لذا در همین راستا مرکز هنر و رسانه به منظور آموزش مبلغان راهاندازی شد و دوره های کوتاه مدت رسانهای با همکاری سازمان تبلیغات طراحی شده است.
وی اظهار کرد: هر رسانه از هفت لایه حکمرانی شامل سیاستگذاران، قانونگذاران و مجریان، وهمچنین زیر ساخت های سختافزاری، زیر ساختهای نرمافزاری، ابزار، خدمات، محتوا شامل عکس و فیلم و امثال آن و کاربر تشکیل شده است.
این کارشناس رسانهای ادامه داد: در این بین بیشترین تأثیرگذاری و کمترین تاثیرپذیری از آن «حکمران» و از سوی دیگر کمترین تأثیرگذاری و بیشترین تاثیرپذیری از آن «کاربر» است.
وی تصریح کرد: هرکجا حکمرانی رسانه دست ما باشد، به نفع ما خواهد بود و لذا به دلیل اینکه حکمرانی فضای مجازی دست ما نیست، مدیریت آن نیز دست ما نیست.
نظر شما