ملیحه روزبخش روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کودکی که دارای بیش فعالی است، پر جنب و جوش با فعالیت زیاد بوده و در بیشتر مواقع هم تمرکز ندارد.
وی همچنین گفت: کودکان بیش فعال معمولا در تعاملات با دیگران در مدرسه و مهد کودک و همچنین در آموزش و یادگیری دچار اختلال هستند و از همین رو باید درمان آنها مورد توجه قرار گیرد.
روزبخش عنوان کرد: نداشتن تمرکز، نداشتن توجه به صحبت های دیگران، عصبانیت و پرخاشگری، جیغ کشیدن های مکرر، دویدن های بی هدف و انجام کارهای بدون فکر از علائم هشداری بیش فعالی در کودکان است.
وی ادامه داد: درمان این اختلال در دوران کودکی بسیار مهم است چراکه اگر جدی گرفته نشود در دوران نوجوانی میتواند بسیار خطر ساز باشد و به نوجوانی با رفتارهای پر خطر تبدیل شود.
این متخصص روانپزشکی کودک گفت: درصد بالایی از کودکانی که دچار بیش فعالی بودند در نوجوانی به سمت دوستی های ناباب، ارتباط زود هنگام با جنس مخالف، مصرف مواد مخدر و سایر آسیب های اجتماعی کشیده شدند.
وی اظهار داشت: درمان بیش فعالی توسط روش های مختلفی از جمله دارو درمانی و رفتار درمانی صورت میگیرد و تأثیر بسزایی در کاهش اختلال دارد.
روزبخش همچنین به اصول مراقبتی والدین نیز تاکید کرد و افزود: والدین نیز باید در برخورد با کودکان بیش فعال از سعه صدر برخوردار باشند و در مقابل آنها با رفتارهای پرتنش و پرخاشگرانه عمل نکنند چراکه روحیه این کودکان به شدت ضعیف است.
نظر شما