به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در این مراسم که با حضور مدیران ارشد شرکتهای مدیریت صنعت شوینده، یکی از شرکتهای مطرحداخلی در صنعت شوینده و رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، تفاهم نامه همکاری مشترکی به منظور راه اندازی نخستین شتابدهنده تخصصی در حوزه تولید محصولات شوینده و بهداشتی بین دو مجموعه به امضا رسید.
در این مراسم «سیدجواد صدریمهر» رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهمنامه، گفت: دانشگاه به عنوان جایگاهی برای حل مساله است و باید مسائل و نیاز صنعت برای دانشجویان و اساتید صاحب ایده تعریف شود تا مطابق آن بتوانند به حل مساله بپردازند.
وی با تاکید بر ضرورت ارتباط صنعت و دانشگاه، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی، واحدهای دانشگاهی و استارتاپهای فعال فراوان در حوزه مواد شوینده و بهداشتی در سطح کشور دارد که قرارگیری آنها در کنار صنعت به شکل واقعی و اطمینان از وجود یک شبکه بازار گسترده، به تجاریسازی محصولات آنها کمک شایانی میکند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: این مجموعه آمادگی خود را برای همکاریهای دوجانبه بهمنظور جمعآوری ایدهها در راستای کمک به رشد فناورانه طرحهای تجاری واستارتاپ ها و تجاریسازی و تبدیل ایدهها به محصول اعلام میکند.
وی ابراز امیدواری کرد سالیانه دستکم پنج محصول جدید فناور در حوزه محصولات بهداشتی تولید شود.
همچنین، «مهدی صولی» عضو انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران در آیین امضای این تفاهمنامه اظهار داشت: کمتر از یک ماه پس از حضور موفق در رویداد ملی گام دوم که با استقبال بسیاری از دانشجویان و اساتید صاحب ایده و نیز شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای فعال در زمینه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی مواجه شد، امروز توانستیم مقدمات ایجاد یک ساختار منظم و نهادمند برای تاسیس مرکز استاندارد با شاخصهای زیست بوم نوآوری را برای شناسایی ایده ها و استعدادهای برتر فراهم کنیم.
وی بیانداشت: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نامگذاری شده است، با امضای این تفاهم نامه و همکاری با پارک علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین کانونهای فعال در حوزه نوآوری، نسبت به تقویت بستری مناسب برای شناسایی، جذب، هدایت و همکاری با دیگر اجزای زیستبوم نوآوری اقدام به تاسیس نخستین شتابدهنده تخصصی در حوزه تولید محصولات شوینده و بهداشتی در کشور کنیم.
به گزارش ایرنا، شتابدهنده استارتاپ ( انگلیسی: Speed accelerator یا Startup accelerator) به اختصار شتابدهنده شرکتی است که از ابتدای کار یک استارتاپ آن را تحت پوشش خود در میآورند و برای این کار از میان شرکت کنندگان، پس از مدتی کوتاه مورد ایدهای برگزیده و به عنوان استارتاپ انتخاب میکند. شتابدهندهها با سرمایهگذاری اولیه بر روی یک شرکت نوپا، درصدی از مالکیت آن را در اختیار گرفته و در مقابل به گردانندگان پروژه آموزشهای لازم برای کسب موفقیت بهتر را خواهند داد.
نظر شما