به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی این اداره کل، فریدون فعالی روز دوشنبه اعلام کرد: شناسایی و معرفی تورهای غیرمجاز، ارائه خدمات به مسافران و گردشگران از قبیل معرفی جاذبه های گردشگری و اماکن اقامتی و غیره از جمله وظایف پلیس گردشگری محسوب می شود.
وی بیان کرد: یکی از مباحث بسیار حساس و قابل توجه در صنعت گردشگری مقوله امنیت در کشور میزبان است و چنانچه یک کشور از ضریب امنیت بالاتری برخوردار باشد، تمایل بیشتری برای سفر به آن کشور وجود دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان تصریح کرد: با توجه به اینکه ایران از جمله کشورهایی به شمار میرود که از جاذبههای گردشگری بیشماری بهره میبرد، بنابراین ایجاد پلیس گردشگری برای گردشگران در آن ضروری است.
وی ادامه داد: تعدد آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی در استان کرمان نیاز و توجه بیش از پیش به موضوع پلیس گردشگری را زیاد کرده بود که موجب شکل گیری این نیرو در کرمان شد.
فعالی با اشاره به هشت هفت اثر جهانی، ۷۰۰ اثر ملی و هفت هزار اثر شناخته شده در این استان اظهار داشت: با همکاری و تعامل میان ادارهکل میراثفرهنگی و نیروی انتظامی برای ارائه خدمات به گردشگران و همچنین جلوگیری از تورهای غیرمجاز توانستیم درصد بالایی موفق عمل کنیم که امیدواریم با ایجاد پلیس گردشگری این میزان موفقیت افزایش بیشتری یابد.
به گزاش ایرنا کرمان با هشت اثر ثبت جهانی بیشترین آمار آثار ثبت جهانی کشور را در بین استان ها به خود اختصاص داده است. ارگ بم (بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دستکَند میمند با چندهزار سال قدمت، باغ زیبای شازده یا شاهزاده ماهان با ویژگی های منحصر به فرد باغ و معماری عمارت آن، دشت کویر لوت که قدیمی ترین درفش جهان از این کویر در منطقه شهداد به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم و نیز روستای دارستان سیرجان و این شهرستان به عنوان خاستگاه بافت گلیم شیرکی سیرجان از آثار ثبت جهانی استان کرمان به شمار می روند.
نظر شما