محمد حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در راستای حمایت از تولید تاکنون ۹۶۸ طرح با اعتبار ۶۶۳ میلیارد و ۴۱۷ میلیون ریال به بانک عامل معرفی شد.
وی با بیان اینکه ۶۸۹ طرح با اعتبار ۴۵۸ میلیارد و ۵۵۹ میلیون ریال توسط بانک عامل تایید شد، ابراز داشت: این تسهیلات به واحدهای طیور گوشتی، گاوداری شیری، دام سبک و سنگین روستایی و طرحهای پرواربندی قابل پرداخت است.
مدیر جهاد کشاورزی میامی با اشاره به اینکه دامداران شهرستان با استفاده از دامدار کارت میتوانند نهادههای دامی مورد نیاز را از مراکز فروش تعیین شده خریداری کنند، اظهار داشت: اجرای طرح دامدار کارت با هدف رونق واحدهای تولیدی دام و طیور با پرداخت تسهیلات در دستور کار است.
حسینی افزود: دامداران میتوانند به منظور تأمین سرمایه در گردش، تامین نهادههای مورد نیاز، مواد اولیه و ابزار آلات و تجهیزات تولید از این تسهیلات استفاده کنند.
وی ادامه داد: طبق اظهارات کارشناسان جهاد کشاورزی تمامی دامداران و مرغداران جهت بهرهمندی از تسهیلات سرمایه در گردش به منظور خرید نهادههای دام و طیور در طرح کارآمدسازی نظام یارانه ای به سامانه سیتا(sita.maj.ir) مراجعه و ثبت نام کنند تا درخواستهای ثبت شده پس از تأیید به بانک عامل معرفی شود.
شهرستان میامی به خاطر آب و هوای مناسب و بارشهای جوی مطلوب، قطب کشاورزی استان سمنان است و در تولید چند محصول مانند چغندر قند، گندم و آفتابگردان دیم مقام اول را دارد.
تولیدات سالانه محصولات کشاورزی زراعی و باغی شهرستان میامی حدود ۳۲۰ هزار تن برآورد میشود، جهاد کشاورزی میامی سه مرکز حومه، فرومد و کالپوش را زیر پوشش دارد و ۹۰ درصد از سطح زیر کشت آفتابگردان، کلزا و چغندرقند استان سمنان در میامی انجام میشود.
شهرستان میامی با حدود هشت هزار بهره بردار بخش کشاورزی و دامپروری در شرق استان سمنان قرار دارد.
نظر شما