بیتا احمدیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد شامل «الناز مولودی» در بخش صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی از شهرستان میاندوآب، «علی نجفی» در بخش تولید انگور آبی از شهرستان ارومیه، «ابوبکر شیخا» در بخش تولید چغندر قند از شهرستان پیرانشهر و «جهانبخش صادقیان» از میاندوآب در بخش بهره برداری از انتقال آب با لوله هستند.
وی ادامه داد: در فرایند انتخاب نمونه ها در سال زراعی گذشته، ۴۳۸ پرونده از شهرهای استان به دبیرخانه رسید و پس از بررسی و بهره گیری از نظرکارشناسان خبره بخش خصوصی، ترویج و محققان کشاورزی و بازدیدهای میدانی ۸۹ نفر در ۸۹ رشته و بخش به عنوان نمونه استانی انتخاب شدند.
وی اضافه کرد: ۶۹ پرونده از پرونده های بهره برداران برگزیده به تهران ارسال شد که که از این تعداد چهار نفر به عنوان نمونه ملی انتخاب شدند.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه شهرستان ارومیه با ۱۹ نفر نمونه رتبه اول استان را در این راستا داراست، گفت: تلاش می شود با بهره گیری از همه ظرفیتها و پتانسیلهای موجود استان سرعت و شتاب حرکت از کشاورزی سنتی و معیشتی به سمت کشاورزی نوین، پایدار،بهره ور و اقتصادی را افزایش داد.
آذربایجان غربی دارای ۲۳۰ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است که سالانه ۶.۸ میلیون تن محصولات کشاورزی و دامی را تولید و رانه بازار مصرف می کنند.
نظر شما