به گزارش ایرنا ، سیدغلامحسین گنجی روز سهشنبه در جلسه تبیین سیاستهای اجرایی فعالیتهای سوادآموزی افزود: سه هزار و ۸۰۰ نفر در دوره سوادآموزی دو هزار و ۲۰۰ نفر در دوره انتقال و دو هزار نفر در دوره تحکیم جذب کلاسهای سوادآموزی خواهند شد.
وی ادامه داد: امسال جامعه هدف فعالیتهای سوادآموزی از۱۰ تا ۴۹ سال به ۱۰تا ۶۰ سال تغییر مییابد.
وی استفاده از ظرفیتهای جهادی و مردمی در سوادآموزی را از دیگر رویکردهای جدید سوادآموزی ذکر کرد و افزود: در راستای سیاست محرومیتزدایی و نصیب برابر آموزشی مناطق محروم، مرزی ،حاشیهنشین و افراد بازمانده از تحصیل از اولویت سوادآموزی خواهد بود.
وی همچنین توجه به مهارتآموزی در کنار سوادآموزی را یکی از برنامههای مورد توجه سوادآموزی بیان کرد: مراکز یادگیری محلی با رویکرد جدبد برای سیاست مهارتآموزی و توانمندسازی افراد بیسواد و کمسواد برای زندگی بهتر به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
گنجی افزود: مدرسه محور، چرخش به سمت تقاضامحوری یه جای عرصهمحوری خدمات سوادآموزی و استفاده از ظرفیت دستگاههای اجرایی و نهادهای مردمی از دیگر سیاستهای اجرایی مورد تاکید سوادآموزی است و امیدواریم با استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود شاهد ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای سوادآموزی در سال تحصیلی آینده باشیم.
نظر شما