به گزارش ایرنا، روابط دانشگاه خلیج فارس روز سهشنبه در این نشست هفت موضوع تولید رقم هیبرید گوجه فرنگی، ارزیابی ارقام وارداتی گوجه فرنگی در ۲ ایستگاه دشتستان و آبدان، معرفی بهترین توده برای ۲ گیاه دارویی اولویت دار، معرفی گیاه علوفهای سازگار با شرایط اقلیمی استان بوشهر، ارزیابی وارداتی اراقام گندم دیم، بهنژادی گندم دیم و بهزراعی ۲ گیاه دارویی اولویت دار این استان برای اولویت پژوهشی استان بوشهر مورد توافق قرار گرفت.
سرپرست دانشگاه خلیج فارس استان بوشهر در این نشست بیان کرد: بخش عمدهای از نهادههای کشاورزی وارداتی هستند چرا که تولید داخلی جوابگوی نیاز کشور نیست و در برخی از موارد محصولات خارجی در بازار طرفدار بیشتری دارد.
محمد مدرسی ادامه داد: بر این اساس در سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین باید توجه ویژهای به حوزه کشاورزی شود زیرا این موضوع میتواند باعث نقش آفرینی تولیدکنندگان در موضوع تامین بذر شود.
وی افزود: برداشت غیر اصولی و بیرویه از گیاهان دارویی در طبیعت موجب از بین رفتن برخی از گونههای گیاهی شده است و کشت آنها میتواند یکی از حوزه های تغییر الگوی کشت در استان بوشهر باشد.
سرپرست دانشگاه خلیج فارس گفت: با توجه به وجود دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه، این حوزه یکی از اولویتهای ما در تحقیق و پژوهش است و بر اساس مسئولیتهایی که دانشگاه دارد، فعالیتهایی آغاز شده است که نیازمند حمایت استانی و کشوری و همچنین استمرار است.
مدرسی اظهار کرد: همکاریهای دانشگاه در بخش کشاورزی در سالهای اخیر بیشتر شده و این زمینه فراهم شده است تا تولید محصولات خام، بهبود کیفیت محصولات کشاورزی و پیشگیری ایجاد آلودگی زیستمحیطی به طور جدی مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
مدرسی گفت: دانشگاههای ۱۴۰۰ با دانشگاه دهه ۸۰ متفاوت است و این تفاوت باید در همه کارها و فرایندها به چشم بخورد؛ بنابراین دانشگاه خلیج فارس بر اساس سند راهبردی خود و فعالیت هایی که انجام داده به عنوان یک دانشگاه کار آفرین معرفی میشود و در این راستا سیاستگذاری شده است.
در این نشست که به مناسبت هفته جهاد کشاورزی برگزار شده بود، پروژهای با عنوان "تعدیل الگوی کشت در استان بوشهر" تعریف شد.
نظر شما