گروه انجمن پادشاهی ایران (تندر)، یک گروهک تروریستی و ضد انقلاب است که در جریان گروههای معاند و طرفداران رژیم پهلوی فعالیت میکند. موسس این گروهک طبق اطلاعات در دسترس فتحالله منوچهری با نام مستعار فرود فولادوند است و تا سال ۱۳۸۵ سرکردگی آن را برعهده داشته، اما پس از او، جمشید شارمهد در همان سال مسئولیت آن را برعهده گرفته است.
شارمهد ۱۱ مرداد ۹۹ توسط وزارت اطلاعات دستگیر شد و اکنون پرونده رسیدگی به جنایات و اقدامات این گروهک تروریستی در جریان است. شارمهد و همدستان او قصد رقم زدن فجایعی را داشتند که حتی تصور آن هم وحشتناک است.
نخستین جلسه دادگاه این پرونده، ۱۷ بهمن سال ۱۴۰۰ به صورت علنی در شعبه ۱۵ دادگاه عمومی و انقلاب تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی برگزار شد و بهروز حسنی اعتماد نماینده دادستان در این جلسه از دادگاه گفت: متهم جمشید شارمهد قصد انجام ۲۳ اقدام تروریستی داشته که در انجام پنج مورد موفق و ۱۸ اقدام تروریستی وی ناکام مانده است.
سرکرده گروهک تروریستی تندر که دارای تابعیت مضاعف آلمان و اقامت در آمریکا است، به افساد فی الارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی از جمله بمبگذاری در حسینیه شیراز در تاریخ ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ که باعث به شهادت رسیدن ۱۴ نفر و مجروح شدن حدود ۳۰۰ نفر که ۱۵ نفر آن کودک بودند، متهم است.
نماینده دادستان با بیان این که متهم با اعضای سی. آی. ای نیز در ارتباط بوده است، گفت: همه آی دیها و پسوردهای گروه در اختیار افسران اف. بی. آی قرار داشته همچنین متهم مکاتباتی را با وزیر امور خارجه و رئیس جمهور آمریکا نیز داشته است.
حسنی اعتماد با بیان اینکه شارمهد نقشه فتح تهران و راه کوروش را برای ترامپ، جان بولتن و هوک ارسال کرده است، گفت: هوک در یکی از سخنرانیها از گروهک تندر یاد کرده همچنین دولت آمریکا ویزای تاسیس شرکت تجاری، ویزای مخصوص قربانیان سیاسی و پناهنده به آمریکا، حق معاملات، حق کسب و کار، خدمات بیمه و بازنشستگی و خدمات امنیتی را به متهم شارمهد اهدا کرده بود.
در نخستین جلسه از دادگاه فیلمی از گفتههای جمشید شارمهد پیش از دستگیری در دادگاه به نمایش گذاشته شد که متهم در این فیلم عنوان میکند که «ما خجالت نمیکشیم کسی را بکشیم مگر انفجار شیراز را انکار کردیم ما ترور میکنیم، وحشت ایجاد میکنیم.»
مشروح کامل جلسه نخست دادگاه سرکرده گروهک تروریستی تندر را اینجا بخوانید.
جلسه دوم پرونده سرکرده گروهک تروریستی تندر، یکم اسفند ۱۴۰۰ برگزار شد و در این جلسه، نماینده دادستان به تشریح اقدامات تروریستی و جنایات این تروریست و همدستان وی پرداخت.
تلاش برای بمب گذاری در سد سیون شیراز در ۲۵ آبان ۱۳۸۵، برنامهریزی برای ترور مسئول پروژه سد همچنین انفجار در کفشداری حرم حضرت امام (ره) در ۳۰ آبان ۱۳۸۸ و آتش سوزی در هتل جهان تهران در هنگام ساخت و تهیه بمب برای انفجار در حوزه علمیه آیت الله العظمی گلپایگانی و مدرسه فیضیه از دیگر موارد اتهامی، این تروریست است
گروهک تروریستی تندر پس از خروج از شیراز با هدایت جمشید شارمهد اقدام به انجام فعالیتهای تروریستی در سایر شهرهای کشور کردند و به موجب اقاریر مجید راستگو و محسن اسلامیان اعضای دستگیر شده این گروهک برای انجام بمبگذاریهای متعدد به قم سفر کردند.
نماینده دادستان اعلام کرد که چندین شیشه مواد شیمیایی، ۶ بسته پودر سیانور، چندین بسته نیترات آمونیوم، اکلیل سرب و روغن گلیسیرین، مدار الکترونیکی، تعدادی لوله فلزی برای ساخت چاشنی بمب و چندین اسلحه از گروهک تروریستی تندر کشف شده است.
مشروح کامل جلسه دوم دادگاه سرکرده گروهک تروریستی تندر را اینجا بخوانید.
سومین جلسه دادگاه شارمهد، ۱۵ اسفند سال گذشته برگزار شد و در این جلسه از دادگاه که آخرین جلسه از رسیدگی به این پرونده در سال ۱۴۰۰ بود، از برنامهریزی متهم برای ترور مسئولان استان گیلان تا طراحی انفجار لولههای انتقال نفت در گناوه مطرح شد و صوتی از شارمهد در دادگاه پخش شد که در آن وی دستور اقدام با خشونت تمام و بمبگذاریها را میداد.
انفجار لولههای انتقال نفت بندر گناوه، بمبگذاری در مصلای رشت، جاسازی مواد منفجره داخل چادر مسافرتی و قرار دادن آن اطراف خانه استاندار گیلان، عملیات تروریستی در مجلس شورای اسلامی با بهرهگیری از جاسازی مواد شیمیایی در تهویه صحن مجلس، سرقت از بانک ها و صرافی ها برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه و تأمین مالی برای انجام عملیاتهای تروریستی از جمله اقدامات وحشیانهای است که این گروهک تروریستی قصد انجام آن را داشتند اما خوشبختانه ناکام ماندند
نماینده دادستان در این جلسه از دادگاه درباره برنامهریزی به قصد بمبگذاری در نمایشگاه کتاب تهران توسط اعضای گروهک تندر گفت: اعضای این گروهک با هدایت شارمهد قصد داشتند برای افزایش تعداد تلفات، بمبگذاری را با مواد سمی سیانور در نمایشگاه کتاب تهران انجام دهند اما این عملیات به دلیل آتشسوزی در هتل جهان تهران انجام نشد.
نماینده دادستان درباره برنامهریزی اعضای گروه برای سرقت از صرافی و بانکها نیز اظهار داشت: یکی دیگر از برنامههای گروهک برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه و تأمین مالی برای انجام عملیاتهای تروریستی برنامهریزی برای سرقت از بانکها و صرافیها بوده است.
مشروح کامل سومین جلسه دادگاه سرکرده گروهک تروریستی تندر را اینجا بخوانید.
مرور اقدامات هولناک این گروهک تروریستی با دستور مستقیم شارمهد، بسیار تکاندهنده است و آنچه در پس ذهن میآید این است که اگر اقدامات ناکام آنها میسر میشد چه فجایع انسانی در پی داشت. در جریان رسیدگی به این پرونده جالب این است که بی. بی. سی فارسی با انتشار خبری، این طور برای نجات کسی که دستش به خون انسانها آلوده است، تلاش کرد «گروهی از فعالان حقوق بشر، کمپینی تشکیل دادهاند و با اشاره به روند ربودن و انتقال آقای شارمهد به ایران و محاکمه او که اخیرا در تهران آغاز شده از دولت آلمان خواسته اند برای نجات جان این شهروند ۶۶ ساله آلمانی و خانواده او از این اقدام هولناک، اقدام فوری، جدی و مستمر انجام دهد. محکومیت عمومی مجازات اعدام و دعوت به احترام به حقوق بشر کافی نیست.»
در حالی که ذبیح الله خداییان سخنگوی وقت قوه قضاییه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ در نشست خبری درباره آخرین وضعیت پروندههای سرکردگان دو گروهک تروریستی (حرکه النضال و تندر) گفت: این دو پرونده در جریان رسیدگی قرار دارد و هنوز به اتمام نرسیده است و همه قوانین و مقررات مربوطه در رابطه با این پروندهها و فرایند قانونی رعایت میشود.
خداییان با بیان اینکه رسیدگیها به صورت علنی برگزار میشود گفت: به رغم اینکه این دو گروهک مرتکب جرایم تروریستی متعددی شدهاند و افراد زیادی را به شهادت رساندهاند اما مردم شریف ایران میبینند که در رسیدگی به این پروندهها همه قوانین و مقررات از جنبه بین المللی و قوانین داخلی رعایت میشود.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: متهمان این پرونده به خانوادههای خود و وکیل دسترسی دارند و پرونده آنها به صورت علنی رسیدگی میشود.
با فاصله ۱۰۷ روز از برگزاری جلسه سوم دادگاه، نخستین جلسه رسیدگی به پرونده سرکرده گروهک تروریستی تندر در سال ۱۴۰۱ و چهارمین جلسه دادگاه این پرونده ۳۱ خرداد برگزار شد. در این جلسه، ادامه کیفرخواست متهم شارمهد توسط نماینده دادستان قرائت شد.
در جلسه چهارم دادگاه، نماینده دادستان گفت: یکی دیگر از اقدامات متهم جمشید شارمهد افشای اطلاعات طبقه بندی شده در خصوص اطلاعات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از طریق انجمن پادشاهی ایرانیان بود که در این رابطه قصد داشت آدرس و مختصات ۱۰ سایت موشکی سپاه پاسداران را افشا کند.
وی افزود: متهم در اقاریر خود اعلام کرد که اطلاعات ۱۰ آشیانه سپاه قرار بود به فروش برسد و اطلاعات مختصات موشکی سپاه را برای سازمان اف بی آی بردم اما آنها رغبتی به صحبتهای من نشان ندادند؛ بنابراین پس از این واقعه ۲ مورد از اطلاعات را در تلویزیون تندر منتشر کردم اما با این حال، کسی حاضر نشد تا این اطلاعات را از ما بخرد.
اعتمادی ادامه داد: متهم در ادامه در بیانیهای که در سایت گروهک تروریستی خود بارگذاری کرده بود اعلام کرد که به اطلاعات مهمی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دست یافتیم.
انفجار بمب صوتی توسط اعضای گروهک تروریستی تندر در شهرستان آبدانان در فروردین ماه سال ۱۳۹۵، انتشار بیانیه گروهک تروریستی تندر و تعیین مهلت ۱۲۰ روزه به مقامات کشور برای برکناری از سمتهای خود، اعتراف به انفجار پالایشگاه شاهرود در ۱۶ مهر ۹۵، انفجار ساختمان صدا و سیمای استان فارس در شهر شیراز در سال ۹۵، تهدید جوانان بسیجی در شهر شیراز برای خروج از بسیج، برنامهریزی برای ترور یکی از مقامات و مسئولان محلی شهرستان مریوان، انفجار بمب شیمیایی حوالی حرم حضرت معصومه (س)، برنامهریز ی برای بمب گذاری در حوزه علمیه امامزاده شاه فیض شیراز، برنامهریزی برای بمب گذاری در سرویس حمل و نقل مسئولان و پرسنل اداری بسیج و سپاه در شیراز و برنامهریزی برای ترور آیت الله حائری امام جمعه وقت شیراز در زمان برگزاری مراسم نماز عید فطر از جمله اقدامات این گروهک تروریستی بود که در جلسه چهارم دادگاه تشریح شد و خوشبختانه غالب آنها ناکام مانده است
شرح کامل چهارمین جلسه دادگاه سرکرده گروهک تروریستی تندر را اینجا بخوانید.
روند رسیدگی به این پرونده ادامه دارد و قاضی صلواتی در پایان چهارمین جلسه دادگاه که با حضور مستشار دادگاه، وکیل متهم، نماینده دادستان و نمایندگان رسانهها به صورت علنی برگزار شد اعلام کرد که زمان جلسه بعدی دادگاه متعاقباً اعلام خواهد شد.
نظر شما