به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان زاده روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت اول تیرماه سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت:با انجام فعالیتهای همایشی و نمایشی برای جهاد تبیین مخالف هستیم و کنشگران عرصه فرهنگی و اجتماعی تا پایان سالجاری فعالیت چهره به چهره با گروهها و اصناف مختلف خواهند داشت.
وی ادامه داد: هدف از این طرح تا پایان امسال تربیت ۵ هزار کنشگر جهاد تبیین است که مروج و نه مدرس باشند.
وی ابراز داشت: در سال دوم اجرای طرح از میان این عده، ۵۰۰ نفر به عنوان شبکه مدرسان جهاد تبیین انتخاب میشوند و به سراغ لایههای بعدی مردم میروند و تبیین متناسب با هر صنف خواهد بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم با اشاره به اهمیت راهبری ارادهها گفت: با جهاد تبیین امید آفرینی در متن زندگی مردم تقویت میشود و کسی که امید دارد آماده جهاد و مسوولیت پذیری میشود.
وی تاکید کرد: اجرای فعالیت کنشگران مردمی از طریق طراحی و نهادینه سازی الگوی حکمرانی مردمی است که این طراحی اضلاع میدانی و عملی در محله و مسجد دارد ، شبکه امامت و کارگزاران حکمرانی کنشگران محلی هستند.
شعبان زاده در مورد عملیاتی سازی این مدل گفت: در استان قم ۷۰۰ مسجد فعال داریم که ۵۶۷ مسجد در شهر قم هستند و برای اجرای طرح ۱۲۰ محله پایش شدند که طی سه سال هر سال در ۴۰ مسجد طرح فوق اجرا شده و برای اجرایی شدن طرح جلسات توجیهی برگزار شدهاست.
وی مهمترین هدف از اجرای این مدل را حل مسائل مردم هر محله است عنوان کرد و افزود: دولت و حاکمیت به تنهایی نمیتواند مشکلات محله را حل کند و الگوی سازمان تبلیغات ایجاد حکمرانی مردمی مسجد محور است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم گفت: ۱۰۰میلیارد تومان از ناحیه مساجد سالانه برای حل مسائل و مشکلات فقرای استان تامین میشود و مساجدی داریم که سالی ۲ میلیارد تومان مشارکت مردمی دارند.
وی تصریح کرد: حکومت باید بر پایه ارزشهای اسلامی جامعه را اداره کند و برای ترویج سبک زندگی اسلامی و اصلاح سبک زندگی، نقطه کانونی جامعه هدف ما دانش آموزان و نوجوانان هستند.
شعبان زاده افزود: یکهزار و ۱۰۰ مدرسه و ۲۸۰ هزار دانش آموز در استان قم داریم و با تعامل با آموزش و پرورش به دنبال تقویت سبک زندگی اسلامی در میان دانش آموزان هستیم ضمن این که اولویت با مدارس دخترانه است چون مایه و عنصر محوری یک خانه مادر است و مادران آینده ما در مدارس دخترانه ما هستند.
وی ادامه داد: اگر الگوی زیست عفیفانه به متن زندگی دانش آموزان ما تزریق شود و با تربیت اراده ها از طریق اصلاح سبک زندگی با همکاری آموزش و پرورش برنامه کلان خود را اجرا کنیم به موفقیت های خوبی دست خواهیم یافت.
نظر شما