به گزارش ایرنا، احمد علیجانپور روز شنبه با بیان اینکه هدف اصلی این تفاهم نامه افزایش تعاملات و ارتباط بین دانشگاه و صنعت است، اظهار کرد: بهرهمندی از تجارب و استفاده از ظرفیتهای ایجاد و گسترش همفکری و همکاریهای تحقیقاتی، آموزشی و نظام مند نمودن فعالیتهای علمی مشترک، استفاده بهینه از امکانات، استعدادها و توانمندیهای متخصصین از دیگر اهداف این تفاهم نامه است.
وی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه باعث ایجاد زمینه همکاریهای علمی، تحقیقاتی و فناوری بین اداره کل و دانشگاه در بخشهای پژوهشی، مطالعاتی و آموزشی خواهد شد، افزود: استفاده متقابل از توانمندیهای انسانی، دانش فنی، فناوری و تجهیزات آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالشهای پیش روی صنایع و معادن استان باید از نتایج این همکاری باشد.
رییس دانشگاه ارومیه برگزاری جلسات مشترک و مشاوره به منظور شناسایی نیازها و اولویتهای تحقیقاتی و اجرایی، همکاری در راه اندازی «اتاق فکر مشترک» با هدف نظام مند نمودن خط و مشی همکاریهای دوجانبه و هم سو نمودن موضوعات پژوهشی دانشگاه با نیازهای تحقیقاتی را از موضوعات مهم این تفاهم نامه عنوان کرد.
وی افزود: همکاری و مساعدت در تدوین و اجرای طرحهای پژوهشی مشترک در حوزه صنعت، معدن و تجارت، برنامه ریزی جهت حمایت، هدایت و اجرای پایان نامههای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، همکاری در برگزاری بازدیدهای علمی از صنایع و معادن و مراکز تحقیقاتی و علمی، همکاری در پذیرش دورههای کارآموزی دانشجویان دانشگاه مطابق با ضوابط، مقررات و متناسب با ظرفیت اداره کل، استفاده از توانمندی اساتید دانشگاه به منظور ارتقاء فناوری و تجهیزات صنایع و معادن و بومی سازی فناوری روز دنیا، فراهم کردن زمینه بهره گیری از پتانسیلهای بین المللی در راستای انجام پروژههای تحقیقاتی مرتبط با صنایع و معادن استان از جمله دیگر موضوعات این تفاهم نامه بود.
کمیته دستگاهی نقد و مناظره در دانشگاه ارومیه راه اندازی شد
رییس دانشگاه ارومیه همچنین اظهار کرد: کمیته دستگاهی کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره در راستای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در این دانشگاه راه اندازی شد.
علیجانپور با اشاره به توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی در راه اندازی کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره در سطح دانشگاهها اضافه کرد: طبق تکلیف این شورا، کمیته دستگاهی این کرسیها در دانشگاه ارومیه نیز به منظور ساماندهی و بسترسازی لازم جهت برگزاری کرسی های نظریه پردازی نقد و مناظره با حضور اعضای هیات رییسه، روسای دانشکده ها، اساتید و نخبگان علمی دانشگاهی تشکیل میشود.
وی با اشاره به نقش دانشگاهها در توسعه کشور، بیان کرد: باید در یک فضای نخبه پرور به دنبال ارائه راه علمی برای پیشرفت کشور بود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه ارومیه برای اولین بار در نظام رتبهبندی لایدن (CWTS Leiden Ranking) یکی از معتبرترین نظامهای رتبهبندی دانشگاههای برتر جهان حضور یافته است.
این دانشگاه از جمله دانشگاههای مطرح کشور به شمار میرود که نزدیک به ۲۰ هزار نفر دانشجو در مقاطع و رشتههای مختلف تحصیلی دارد.
نظر شما