به گزارش ایرنا، دکتر علی شمسیپور روز پنجشنبه در دانشگاه کوثر بجنورد با تاکید بر اولویتهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: باید در جمهوری اسلامی مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی وجود داشته باشد و تقویت ارتباطات بین الملل یک ضرورت است که جزو اهداف این وزارتخانه است.
وی افزود: آموزش و پژوهش باید هدفمند باشد و اجرایی شدن ارتباط دانشگاهها با صنعت از اولویتهای وزارت علوم است که باعث تبدیل ایده به علم شده و در نهایت به ثروت و قدرت تبدیل میشود.
شمسیپور اظهار داشت: توجه به فرهنگ و نوآوری فرهنگی از دیگر اولویتهای وزارت علوم است.
نماینده تامالاختیار وزیر علوم با اشاره به بیانات بنیانگذار جمهوری اسلامی که دانشگاه را کارخانه انسانسازی خوانده بودند، افزود: تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بخش های مختلف جامعه از وظایف دانشگاهها و اولویتهای وزارت علوم است.
وی ادامه داد: یکی از اولین اقدامات وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ایجاد معاونت فناوری و نوآوری بود که به منظور تقویت ارتباط و همکاری با صنعت صورت گرفت و فرصت خوبی برای حوزههای دانش بنیان ایجاد شد تا بتوانند از دانش به تولید ثروت برسند.
شمسی پور با اشاره به اقبال خوب دانشجویان دختر به تحصیل در دانشگاه کوثر بجنورد، به عنوان تنها دانشگاه ویژه بانوان در شمال شرق کشور، اظهار داشت: با توجه به تقاضای بالا برای تحصیل در دانشگاه کوثر، باید به این تقاضاها توجه شده و از چنین مراکزی حمایت شود.
همزمان با سفر رییس جمهور به استان خراسان شمالی، به منظور پاسخگویی به افرادی که در حوزه آموزش عالی درخواست، انتقاد، پیشنهاد و یا شکایتی دارند، میز ارتباطات مردمی در دانشگاه کوثر بجنورد راه اندازی شده است.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در قالب بیست و ششمین سفر استانی دولت مردمی، وارد بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی شد.
دیدار با اقشار مختلف مردم، ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا، برگزاری شورای اداری، بازدید از برخی پروژهها و طرحهای عمرانی و خدماتی و برگزاری نشست خبری در پایان سفر از مهمترین برنامههای سفر یکروزه رئیسجمهور به خراسان شمالی است.
رئیس جمهور را در این سفر وزیران کشور، نیرو، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان محیط زیست، معاون اجرایی و رئیس دفتر رئیس جمهور همراهی میکنند.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی به مرکزیت بجنورد، شامل هشت شهرستان بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه و سملقان، راز و جرگلان، فاروج، جاجرم و گرمه است.
خراسان شمالی در سال ۸۳، پس از تقسیم استان خراسان به سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، در جغرافیای سیاسی کشور پدیدار شد.
نظر شما