به گزارش ایرنا، حجتالاسلام «جعفر رحیمی » در خطبههای این هفته نماز جمعه ساوه، افزود: یکی از ابعاد تقوای اجتماعی، تقوای رسانهای و خبری و یکی از ابعاد مهم این تقوا، تقوای تبیینی و تبیّنی است. تبیُّن به معنای نگاه محققانه، نقادانه، سنجشگرانه و غیرزودباورانه به خبرها، پیامها، دادهها و اطلاعات است.
وی بیان کرد: یکی از مصادیق ویژه تقوا، تقوای تبیین است و یکی از مهمترین ویژگیهای جامعه و امت اسلامی و جامعه انقلابی نیز شایعهناپذیری است؛ در برابر جریان شایعهساز، داشتن روحیه تبیین و عمل به فرمایش خدا، تبیین همیشه پیش رونده و حفظکننده است، در این ایام که انبوه اطلاعات بیحد و مرز به ویژه در فضای مجازی که بخشی از حقیقت دنیای ما است، زیست بشری انسان معاصر تحت تاثیر این محیط قرار گرفته که منافع و آسیبهای آن بیشمار است و فرصتهای زیادی برای اغواگری و وسوسه فراهم میکند.
امام جمعه ساوه ادامه داد: جامعه مومن باید بر فضای مجازی مسلط شود و زمینهساز این تسلط و اشراف، فرهنگ عمومی تبیّن است، زود باوری، سادهانگاری، ظاهربینی و شتابزدگی و تعجیل در قضاوت زمینههای خطرناکی است که جامعه را در برابر مخاطرات اخلاقی و امنیتی قرار میدهد و فرد مومن را گرفتار مصیبت میکند.
خطیب جمعه ساوه با اشاره به شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان که به نام هفته قوه قضائیه نامگذاری شده، گفت: قوه قضائیه یکی از ارکان مهم نظام اسلامی است و کارآمدی یا ناکارآمدی آن تاثیر بسیاری بر سلامت یا فساد دستگاه های دیگر کشور دارد، اکنون ورودی پرونده قضایی بسیار است و این مهم کار عدلیه را بسیار سنگین کرده است.
وی افزود: امروز مسئله طلاق کار قوه قضاییه را سنگین و جامعه را به چالش کشانده، در حالی که اگر قانون درست بود و قانون گذاران، قوانین را اصلاح می کردند امروزه دچار این گرفتاریها نبودیم.
حجتالاسلام رحیمی گفت: یکی دیگر از گرفتاریها مسئله مواد مخدر است و امروزه کمتر کشوری در جهان وجود دارد که با این معضل دست و پنجه نرم نکند در حالی که شمار بسیاری از زندانیها و درصد بالایی از طلاقها و دزدیها به مواد مخدر مرتبط است.
خطیب جمعه ساوه به ایام تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی اشاره و اظهار داشت: تبلیغ و موعظه غیر از سخنرانی است، سخنرانی مربوط به تعلیم و تعلم است که در تعطیلات تابستانی همه باید احساس وظیفه کنند و قدمی را برای تربیت نسل خود بردارند.
حجتالاسلام رحیمی به سالروز سوء قصد به جان مقام معظم رهبری در ۶ تیر۱۳۶۰ اشاره کرد و افزود: ۶ تیر سال ۱۳۶۰ یادآور یکی از حوادث تلخ تاریخ انقلاب و در عین حال سندی برای حقانیت انقلاب و نظام اسلامی است، در این روز تروریستهای وابسته به استکبار جهانی در روند ترور چهرههای اصلی انقلاب، حضرت آیتالله خامنهای را که در آن زمان امام جمعه تهران و نماینده حضرت امام (ره)در شورای عالی دفاع و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بودند، هدف اقدام تروریستی قرار دادند که به رغم جراحات شدید، تقدیر الهی این بود که انقلاب اسلامی دوران اوج خودش را با ایشان تجربه کند.
وی تصریح کرد: ویژگیهای منحصر به فرد رهبر معظم انقلاب در طول ۴۰ ساله حیات با برکت ایشان پس از جانبازی در راه انقلاب اسلامی، گویای این واقعیت است که خداوند چنین شخصیتی را به عنوان ذخیره ماندگار برای اسلام و انقلاب باقی گذاشت تا امروز نه تنها جامعه اسلامی ایران، بلکه جهان اسلام و فراتر از آن، جهان معاصر از این نعمت الهی برخودار باشد.
نظر شما