به گزارش خبرنگار ایرنا، « بهنام نظری» روز یکشنبه در حاشیه نشست آیین بزرگداشت روز جهانی مبارزه با موادمخدر کشور که به صورت ویدئو کنفرانسی با وزیر کشور برگزار شد، افزود: سالهای سال بود که کمپ ماده ۱۶ استان مرکزی در بلاتکلیفی به سر میبرد، اما با پیگیریهای استانداری مرکزی، فرماندار و شهردار اراک و دیگر دستگاههای متولی این مهم نهایی و به نتیجه رسید.
وی بیان کرد: در حوزه موادمخدر هیچ حاشیه امنی وجود ندارد و این غول بی شاخ و دم و خانمانسوز میتواند هر فردی را در هر جایگاهی درگیر کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اضافه کرد: این استان به لحاظ قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی، قرار گرفتن در شریان آزادراهی و بزرگراهی و بدنه کارگاهی، تحت تاثیر آسیب اعتیاد است و برخی آمارهای این حوزه نگران کننده است.
نظری اظهار داشت: پیشگیری از اعتیاد یک وظیفه است و در این راستا دستگاههای اجرایی رسالت خطیری برعهده دارند و نباید از هیچ کوششی دریغ کنند.
وی گفت: وجود تعداد قابل توجهی از معتاد متجاهر در استان مرکزی، در جایگاه این استان نیست و باید برای مقابله با این معضل بیش از پیش تلاش شود.
نظری تصریح کرد: همه تلاش کنند تا علاوه بر کاهش آسیبهای ناشی از اعتیاد در جامعه، معتادان گرفتار شده از منجلاب اعتیاد رهایی یابند و مجدد به جامعه برگردند.
فرماندار اراک هم در حاشیه این نشست گفت: برای تعیین تکلیف کمپ ماده ۱۶ اراک به عنوان یک آمال و آرزوی چهار تا پنجساله، همراهی خوبی از سوی مسئولان امر بویژه استانداری مرکزی صورت گرفت که جای تشکر دارد.
« امیر هادی» افزود: این اتفاق جز در سایه انسجام مدیریتی و تفکر جهادی دستگاههای اداری حاصل نشد.
وی بیان کرد: شهرداری اراک در راستای بازسازی این مرکز آموزشی به عنوان کمپ ماده ۱۶ اعلام آمادگی کرده که انتظار است کار در اسرع وقت آغاز شود.
فرماندار اراک ادامه داد: ۲۰ محور عمده در راستای مبارزه با موادمخدر در دستگاههای اداری شهرستان اراک تعریف شده که برای سال ۱۴۰۳ به نتیجه میرسد و باید با جدیت دنبال میشود.
هادی اظهار داشت: مطالعه ایجاد مرکز ترک اعتیاد و کار درمانی اراک یکی از محورهای مهم تعریف شده است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما