لاله افتخاری در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب ایرنا با اشاره به مهار کرونا در دولت سیزدهم گفت: دولت قبل چشم به دست کشورهای خارجی دوخته بود و کمتر به توان و ظرفیت داخلی توجه داشت و متاسفانه تحت تاثیر همین دیدگاه، خیلی از فرصتها از بین رفت و بسیاری از عزیزانمان را از دست دادیم. اما دولت سیزدهم در زمینه مهار کرونا تلاشهای بسیار خوبی صورت داد که نتیجه آن امروز در زندگی مردم ملموس است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: دولت رئیسی با اعتماد به توان نیروهای داخلی و ظرفیت آنها، به صورت بسیار گسترده و قرارگاهی وارد عرصه شده و از ظرفیت مردمی، همه سازمانها و نهادها استفاده کرد و توانست تعداد فوتیهای روزانه را تک رقمی کرده و در برخی از روزها به صفر برساند.
افتخاری با اشاره به ارسال پرونده ترک فعل حسن روحانی در ستاد کرونا به قوه قضائیه از سوی کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی افزود: برخی تصور میکنند که اگر در انجام مسئولیتهای خود کوتاهی کنند، اشتباهی داشته باشند و یا کاری خلاف قانون انجام دهند، نباید پاسخگوی آن باشند و با تغییر دولت نیز در حاشیه امن قرار میگیرند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه با تأکید بر اینکه مسئولان باید هم حین مسئولیتی که دارند و هم بعد از آن به خاطر کوتاهی که کردند یا ترک فعلی که داشتند، پاسخگو باشند، گفت: گاهی ممکن است خطاها غیرقابل پیشبینی باشند، اما برخی از آنها قابل پیشبینی هستند و امکان دارد به خاطر این خطاها، آسیبهای جبرانناپذیری به جامعه وارد شود.
این فعال سیاسی ادامه داد: نتیجه اهمال و کوتاهی در تامین واکسن در دولت قبل، قابل پیشبینی بود و آسیبهای جبرانناپذیری به جامعه وارد کرد.
افتخاری در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین دولت قبل باید به عنوان مطالبه مردم و حق نظام، پاسخگوی اقدامات خود باشد و مجلس، ارگانها و سازمانهای مربوطه باید از آنها بخواهند هزینه کمکاری و ترک فعل خود را بپردازد.
نظر شما