خدمات ۴۰ ساله نظام اسلامی در کهگیلویه و بویراحمد قابل قیاس با پیش از انقلاب نیست

یاسوج- ایرنا- نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج گفت: خدمات ۴۰ ساله نظام اسلامی در استان قابل قیاس با پیش از انقلاب نخواهد بود و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی کارهای ارزشمندی انجام گرفته است.

آیت الله سید نصیر حسینی روز یکشنبه در نشست با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: آب همچون اکسیژن بوده که دائماً باید برای زندگی و حیات در اختیار مردم باشد.

وی افزود: چنانچه آب نباشد، زندگی بشر و حیات جانداران مختل خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مدیریت آب کار ساده‌ای نیست و بحث اصلاح شبکه، کم بارشی و قطعی برق مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است.

آیت الله حسینی با اشاره به جمعیت ایران اسلامی قبل از انقلاب، ادامه داد: در آن دوران شبکه انتقال آب هم وجود نداشت، ولی هم اکنون فعالیت های تحسین ‌برانگیزی به برکت انقلاب در کشور انجام گرفته که روستاها نیز از این خدمات بی بهره نیستند.

امام جمعه یاسوج تاکید کرد: با توجه به بارش کم باران و جمعیت بالای کشور، در این شرایط آبرسانی کار ساده‌ای نیست.

وی با بیان اینکه باید برای جلوگیری از هدر رفت آب شبکه های آبرسانی اصلاح شود، گفت: آب شرب باید صرفاً جهت مصارف شرب باشد و ضمن صرفه جویی در مصرف آب، از اسراف آن جلوگیری کنیم.

آیت الله حسینی ضمن تاکید بر درک اهمیت آب، عنوان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان باید با کار فرهنگی از طریق رسانه ها جهت همکاری و همراهی مردم تلاش کند.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانوان خانه دار نیز باید تلاش کنند که با توجه به کم آبی، مصرف آب در خانواده‌ها را مدیریت کنند.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به کاهش بارندگی در سال های اخیر، این موضوع باعث تنش آبی در سراسر کشور به ویژه استان کهگیلویه و بویراحمد شده که در برخی موارد با بحران نیز مواجه شده ایم.

اسفندیار برخه ضمن تاکید بر اینکه باید فرهنگ مصرف آب و استفاده بهینه از این نعمت الهی را برای شهروندان و مردم تبیین کنیم، ادامه داد: بیشترین مصارف آب در کشاورزی، صنعت و آب شرب است.

وی بر اطلاع رسانی در زمینه راه های صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد و افزود: مردم باید خود را در قبال مصرف آب مسئول بدانند و قاضی میزان مصرف آب در منازل و زندگی باشند.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ۳۰ درصد مصرف هر خانواده ای در زمینه شستشوی البسه و ظروف است، گفت: ما در زمینه آبرسانی با معارضاتی روبرو هستیم.

برخه به وجود هزار و ۶۴۰ روستا در استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و افزود: از این تعداد، ۱۸۰ روستا تحت پوشش شبکه آبرسانی این اداره قرار دارند.

وی تصریح کرد: بیشترین مخازن آب استان به اوایل انقلاب بر می گردد که هم اکنون ۷۰ درصد شبکه های آبرسانی روستاها تقریباً غیرقابل استفاده هستند.
وی هدر روی آب در شبکه ها را بالا دانست و گفت: متاسفانه استفاده غیرمجاز مردم از آب شرب برای آبیاری درختان و دستبرد به تاسیسات آب و همچنین استفاده احشام از آب شرب نیز صورت می گیرد.

برخه ابراز داشت: برای سال گذشته و سال جدید اعتبارات بی‌سابقه‌ای در بحث محرومیت زدایی به استان اختصاص یافت که سهم ما حدود ۲۰۸ میلیارد تومان جهت تامین، توزیع، اصلاح و آبرسانی شبکه های آب است و با بازدید مسئولان وزارت نیرو این مبلغ به ۶۱۸ میلیارد تومان افزایش یافت.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هم اکنون پروژه های آبرسانی در حال انجام و فعالیت هستند، گفت: با این کار ۲۳۰ روستا از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار خواهند شد.

وی عنوان کرد: در سفر رییس جمهور به استان ۲۲۰ میلیارد تومان جهت اصلاح ۱۶۰ کیلومتر از خطوط آبرسانی برای جلوگیری از فرسودگی و هدر روی آب اختصاص یافت.

برخه به سفر نماینده ولی فقیه در استان به شهرستان های گرمسیری گریزی زد و افزود: مشکلات آبرسانی در لیکک، دیشموک، لنده و روستاهای چنگلوا، بوا، فیلگاه و برخی از دیگر روستاها مرتفع شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: هم اکنون در روستای سادات محمودی شهرستان دنا مشکل آبرسانی وجود دارد که در تلاش برای رفع این موضوع هستیم.

وی گفت: پیش بینی می شود تا سال ۱۴۰۲ حدود ۷۰ درصد مشکلات حوزه آبرسانی در استان حل خواهد شد.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha