بافت‌های فرسوده کرمانشاه باید از بن‌بست فعلی خارج شود

کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل دفتر فنی استانداری کرمانشاه گفت: متاسفانه بافت‌های فرسوده کرمانشاه سال‌هاست در یک رکود و بن‌بست گرفتار شده و باید با ارایه راهکارها و مشوق‌های مناسب از این وضعیت رهایی یابد.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «محسن ارجمندی» یکشنبه شب در نشست بررسی وضعیت بافت فرسوده کرمانشاه که با حضور مدیران دستگاه‌های عضو برگزار شد؛ عنوان کرد: استاندار کرمانشاه در آخرین نشست شورای مسکن استان خواهان بررسی و ارایه مشوق های تازه برای احیای بافت‌های فرسوده استان و به ویژه شهر کرمانشاه و ایجاد یک تحول مثبت در وضعیت نامناسب فعلی شد.

وی اظهار داشت: وجود تعداد زیادی واحد مسکونی با متراژ بسیار پایین در بافت‌های فرسوده یکی از موانع رونق ساخت و ساز در این بافت‌ها است که با تشویق مالکان این واحدها برای مشارکت در ساخت پروژهای مسکونی و تجمیع آن ها، می توان به حل این مشکل کمک کرد.

ارجمندی، مهیا کردن بسترها برای ورود تشویق سرمایه گذاران را یکی دیگر از راهکارهای اثرگذار دانست و گفت: ترغیب افراد برای سرمایه گذاری در بافت های فرسوده نیازمند ارایه مشوق های مناسب همچون کاهش هزینه انشعابات و ماده صد، افزایش تراکم و ارایه تسهیلات مناسب است که باید از طریق شورای مسکن و کمیسیون ماده ۵ تصویب و ارایه شود.

مدیرکل دفتر فنی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: فراهم شدن بسترها برای رونق ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده به پویایی اقتصادی و همچنین کاهش آسیب های اجتماعی در این مناطق بسیار کمک می کند.

بیش از یک سوم از جمعیت یک میلیون نفری شهر کرمانشاه در حاشیه شهرها و بافت فرسوده زندگی می کنند.

در استان کرمانشاه بیش از ۲ هزار هکتار بافت شهری ناکارآمد در قالب، بافت تاریخی، فرسوده، سکونت گاه های غیر رسمی وجود دارد که بیشترین آن مربوط به بافت فرسوده شهر کرمانشاه با هزار و ۲۲۰ هکتار است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۲ شهر و ۲هزار و ۵۹۰ روستا دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha