به گزارش خبرنگار ایرنا، فرزاد مخلص الائمه عصر دوشنبه در نشست شورای هماهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی افزود: موزه دفاع مقدس نقش به سزایی در تحقق جهاد تبیین و انتقال حماسهها به نسل جوان دارد.
وی بیان کرد: انتقال گنجینههای ارزشمند دفاع مقدس به عنوان یک گفتمان کارآمد به جامعه و جوانان یک ضرورت مهم است و موزه دفاع مقدس استان باید با تدوین برنامه های خلاقانه، جذاب و اثرگذار محتوایی در این راستا برنامهریزی کند.
استاندار مرکزی ادامه داد: پیشرفت کشور و حرکت شتابنده در گام دوم به سمت اهداف انقلاب در گرو انتقال صحیح حماسههای دفاع مقدس و بهرهگیری از این فرهنگ ارزشی به نسل جوان است و پیروزی ها و موفقیتهای دفاع مقدس باید برای نسل جدید به خوبی تبیین شود.
مخلص الائمه با بیان اینکه موزه دفاع مقدس استان مرکزی حلقه اتصال میان پیشکسوتان و نسل جوان است، گفت: موزه دفاع مقدس نقش به سزایی در تحقق جهاد تبیین دارد و لذا باید به آن اهمیت داد و تکمیل موزه دفاع مقدس یک رسالت مهم برای دستگاه های استان است و باید به آن اهتمام ورزید.
وی افزود: موزه دفاع مقدس استان مرکزی نمادی از مجاهدتها و نقش آفرینی مردم شهید پرور و ایثارگر استان در هشت سال جنگ تحمیلی است و باید به عنوان یک مکانی برای ترویج و نشر فرهنگ دفاع مقدس به آن اهمیت داد.
استاندار مرکزی با بیان اینکه تمرکز دولت و مدیریت ارشد در استان مرکزی تکمیل پروژه ها و طرح های نیمه تمام است، افزود: دولت سیزدهم تلاش ویژهای برای اتمام طرحها و فعالیتهای ناتمام در همه حوزه ها و بخش ها دارد و این مهم در استان مرکزی نیز باید با جدیت دنبال شود.
وی تاکید کرد: یکی از اولویت های مهم دولت در استان مرکزی تکمیل موزه دفاع مقدس است و در سفر ریاست محترم جمهوری به استان که در آینده ای نزدیک انجام خواهد شد، پروژه موزه دفاع مقدس مطرح خواهد شد و امیدواریم اعتبار مناسبی برای این مهم تخصیص پیدا کند.
استاندار مرکزی افزود: مدیریت ارشد در استان مرکزی عزم و اراده جدی برای تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس به عنوان یک مرکز فرهنگی برای جوانان دارد و در این راستا از تمام ظرفیت ها و توانمندیهای لازم استفاده میشود و دستگاههای متولی باید در این راستا هماهنگی و هم افزایی لازم را داشته باشند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی در شورای هماهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی هم در این نشست گفت: ۳۵ عنوان کتاب تدوین شده و فایل آنها آماده چاپ است و نیاز است با مشارکت دستگاه های استانی به چاپ برسند و مشارکت تمامی دستگاه های مسئول در تهیه و چاپ کتاب در حوزه دفاع مقدس با توجه به مصوبه شورای اداری استان یک ضرورت مهم بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.
سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی افزود: ۱۲ عنوان کتاب صوتی در سال ۱۴۰۰ تهیه شده و در سال ۱۴۰۱ سعی می شود حجم بیشتری از کتابها در حوزه دفاع مقدس تهیه شود.
وی بیان کرد: به برکت کنگره شهدای استان مرکزی نهضت چاپ کتاب در حوزه اندیشههای رهبران انقلاب، گفتمان انقلاب اسلامی و شهدا و دفاع مقدس و بانوان تهیه و به چاپ رسیده و به فضل الهی این نهضت با قوت ادامه دارد.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین کتابهای ذیل کنگره شهدای استان مرکزی فرهنگ نامه ۲۲ جلدی شهدا است که در نوزدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس کشور به عنوان اثر برتر شایسته تقدیر شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی افزود: متاسفانه در استان مرکزی در ۳ سال گذشته در انتخاب کتاب سال توجهی به کتب در حوزه دفاع مقدس نشده و لازم است در جشنوارههای بعدی کتاب در حوزه دفاع مقدس توجه ویژه شود.
سرهنگ کریمی با اشاره به پیشرفت موزه دفاع مقدس گفت: مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس استان مرکزی با همکاری و مشارکت استانداری مرکزی و تمام دستگاههای استانی هم اکنون بیش از ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ساختمان مدیریت با پیشرفت ۱۰۰ درصدی، ساختمان گالری ها ۶۸ درصد، سردرب ورودی ۱۰۰ درصد، دیوار لالهها ۹۰ درصد، شهدای گمنام و محوطه آن ۷۰ درصد، محوطه پارکینگ ۳۰ درصد و محوطه اصلی ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به روند تکمیل یادمانهای شهدا در سطح استان مرکزی گفت: در استان مرکزی ۱۵۹ شهید گمنام و ۶۶ یادمان شهدا وجود دارد که ۱۸ یادمان نیمه کاره و در حال ساخت بوده و امید است با همت مسئولان استانی این تعداد از یادمانها هرچه سریعتر تکمیل شود.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما