به گزارش ایرنا،ستاد تسهیل سرمایهگذاری استان فارس،عصر هفتمین روز تیرماه ۱۴۰۱ با حضور استاندار و مسئولان ارشد اجرایی این استان تشکیل جلسه داد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس سه شنبه در این جلسه گفت: توجه به محیط زیست لازمه دست یابی به توسعه پایدار است اما در صدور مجوزات سرمایه گذاری باید هزینه و فایده هر طرح مقایسه و براساس آن تصمیم گیری شود.
محسن ربانی زاده اظهار داشت: بعضا تصمیم گیری ها در حوزه سرمایه گذاری با عجله انجام می شود که این رویه به تحقق اهداف تعیین شده در این بخش کمکی نخواهد کرد.
وی ادامه داد: سرمایه گذار نباید در پیچ و خم بروکراسی اداری سردرگم و خسته شود.
معاون استاندار فارس با بیان اینکه باید بخش سرمایه گذاری در سطح شهرستانها و فرمانداریهای سراسر استان فعال شود،گفت: تسهیل مسیر سرمایه گذاری باید از شهرستانها انجام و براساس الگو شهرستانی انجام شود.
ربانی زاده با بیان اینکه سرمایه گذاران فارس نیازمند مشاوره اصولی هستند گفت: سرمایه گذار باید با مشاوره اصولی در مسیر درست هدایت و راه پیش روی این قشر موثر هموار شود.
مجوز را از درگاه ملی مجوزها اخذ کنید
بابک دایی؛ مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استانداری فارس نیز گفت: سامانه درگاه ملی مجوزهای کشور از ابتدای سال جاری شروع به کار کرده و هر متقاضی میتواند مجوز مورد نیاز خود را از طریق این سامانه دریافت کند.
فضای نامناسب کسب و کار،انگیزه سرمایه گذار را می رباید
مشاور استاندار فارس و دبیر قرارگاه جهادی اشتغال در ادامه این جلسه گفت: یکی از دغدغههای اصلی دولت بهیود محیط کسب و کار است زیرا محیط نامناسب کاری انگیزه سرمایه گذاران را نیز می گیرد.
حشمت کوشکی اظهار داشت: طراحی و اجرای پنجره واحد سرمایه گذاری برای روان سازی این مسیر بوده که نمونه مشابه این طرح در کشورهایی مانند تایلند سالهای پیش به اجرا درآمده و موفقیت آمیز نیز بوده است.
وی ادامه داد: سرمایه گذار نباید در پیچ و خم اداری معطل بماند و ضروری است دستگاه های اجرایی بصورت یکپارچه مدیریت و وظیفه صدور مجوزات را به دوش بکشند.
مشاور استاندار فارس اضافه کرد: تغییر نگرش مدیران در امر سرمایه گذاری امر مهمی است.
چرا سرمایه گذاران از طرحهای فارس استقبال نمی کنند؟
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز نیز گفت: در قالب طرح پنجره واحد سرمایه گذاری باید زمان لازم برای صدور مجوز از قبل مشخص و در معرض دید متقاضی قرار داشته باشد و هرگز مدت زمان صدور مجوز سرمایه گذاری در بخش های مختلف از ۱ ماه فراتر نرود.
جمال رازقی جهرمی افزود: ضروری است که این بررسی صورت گیرد که آینده این استان نیازمند چه میزان سرمایه گذاری است و همچنین دلیل عدم استقبال سرمایه گذاران از طرح های این استان نیز عارضه یابی شود.
نظر شما