به گزارش چهارشنبه ایرنا به نقل از بخشداری مرکزی قرچک، مجید قیصرپناه گفت: این جشنواره با حضور بیش از ۵۰۰ نفر در ۲۷ رشته مختلف در روستاهای قرچک برگزار میشود و در آن روستائیان با یکدیگر به رقابتی دوستانه میپردازند.
وی اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره، احیای فرهنگ غنی و بازیهای بومی شهرستان قرچک و ایجاد فضایی شاد و مفرح برای دختران و پسران روستاهای شهرستان است.تلاش میشود تا با اجرای بازیهای محلی توسط جوانان و نوجوانان، به داشتههای مهم فرهنگی منطقه مانند غذاهای محلی، بازیهای بومی از قبیل دان پلان، هفت سنگ، طناب کشی، زو، دارت و صنایع دستی توجه شود.
بخشدار مرکزی قرچک افزود: این مسابقات به مدت یک ماه در روزهای پنجشنبه و جمعه در دو بخش دختران و پسران برگزار میشود که در مسابقات پسران ۲۲۰ نفر در ۱۱ رشته و در قسمت دختران حدود ۳۳۰ نفر در ۱۷ رشته فرهنگی و ورزشی رقابت میکنند.
قیصرپناه اظهار داشت: در حاشیه برپایی این مسابقات، غرفههای صنایع دستی، اجرای برنامههای فرهنگی، بومی محلی مثل چوپ بازی، هفت سنگ نیز برگزار میشود.جشنوارههای بومی محلی در روستاها میتواند موجب احیاء آداب و رسوم و سنتهای اصیل شده و تلاش میشود تا با حمایتهای مادی و معنوی، زمینه توسعه این فعالیتها را فراهم کرد.
قرچک، شهرستانی تک بخشی است که با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
شهرستان قرچک از ۱۱ روستا برخوردار است که از این تعداد ۸ روستا دارای شورای اسلامی و دهیار است و ۳۰ درصد از جمعیت شهرستان قرچک در این مناطق سکونت دارند.
نظر شما