با سرپرست جدید ایسنا بیشتر آشنا شوید

تهران- ایرنا- روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی با صدور حکمی مهدی عرفاتی دانش آموخته ارتباطات و روزنامه نگاری را به‌عنوان سرپرست خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و عضو هیأت مدیره این خبرگزاری منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، مهدی عرفاتی دانش آموخته ارتباطات و روزنامه نگاری با بیش از ۲۰ سال فعالیت حرفه‌ای رسانه‌ای، با حکم روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی جایگزین علی متقیان در سمت مدیرعاملی خبرگزاری ایسنا شد.

متقیان روز چهارشنبه  ۸ تیرماه ۱۴۰۱ پس از هفت سال و نیم فعالیت در خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از ۱۳۹۳/۹/۷ تا ۱۴۰۱/۴/۸ جای خود را به عرفاتی سپرد.

با سرپرست جدید ایسنا بیشتر آشنا شوید


در متن حکم رئیس جهاد دانشگاهی خطاب به مهدی عرفاتی آمده است:

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به‌عنوان یک رسانه‌ی حرفه‌ای و پیشرو، یکی از سرمایه‌های ارزشمند کشور و جهاددانشگاهی است. با توجه به لزوم نوآوری، ارتقاء و توسعه‌ در این رسانه و عطف به تجربیات و توانمندی‌های جنابعالی، شما را به‌عنوان « سرپرست خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و عضو هیأت مدیره » منصوب می‌کنم. لازم است برای نیل به اهداف عالی این رسانه مأموریت‌های زیر موردتوجه ویژه قرار گیرد:

۱- برنامه‌ریزی و تلاش برای ارتقاء کیفیت و کمیت تولید خبر و محتوا با توجه به سه اصل خوب، مفید و امیدبخش بودن

۲- بهینه‌سازی و ارتقاء ساختار و مدیریت برای نظارت بر سلامت و صحت اخبار و محتوا در حین توجه به‌سرعت انتشار و استقلال رسانه

۳- توجه ویژه و برنامه‌ریزی برای ایجاد و توسعه‌ی نوآوری رسانه‌ای و استفاده از فناوری‌های جدید نرم و فرهنگی برای رویش و زایش، مجموعه‌های جدید در خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

۴- همراهی و هم‌افزایی رسانه‌ای برای رشد و بالندگی، رکن مولود انقلاب «جهاددانشگاهی» و جریان سازی دستاوردهای علمی_فرهنگی، فناوری و نوآوری آن به‌عنوان “زیست بوم نوآوری نخبگان کشور“

۵-تشکیل هدفمند و منظم جلسات هیات مدیره و تدوین سند برنامه‌ی‌ راهبردی و ارزیابی شاخص‌های رشد و توسعه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

با سرپرست جدید ایسنا بشتر آشنا شوید

مهدی عرفاتی دانش آموخته رشته روزنامه نگاری است و از سال ۹۶ سردبیر جام جم بوده است. وی سابقه سردبیری در رسانه های مختلف از جمله خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری نسیم، روزنامه فرهیختگان و... را در کارنامه خود دارد.

وی همچنین پس از حسین انتظامی، علی اصغر جعفری، بیژن مقدم، مراد عنادی و سیدعلیرضا شریفی، ششمین مدیر مسؤول روزنامه جام جم از بدو تأسیس این نشریه بود.

عرفاتی با بیش از ۲۰ سال فعالیت حرفه‌ای رسانه‌ای، ۱۴۰۰/۹/۲۴ به سمت سردبیر روزنامه جام جم وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.

سرپرست جدید خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) پیش‌ از این نیز به‌ عنوان دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت مشغول فعالیت بود.

خبرگزاری ایسنا در یک نگاه

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)‌ تنها خبرگزاری با هویت دانشجویی و نخستین خبرگزاری غیردولتی ایران پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی محسوب می شود که امتیاز آن در تاریخ ۱۳۷۸/۴/۲ از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختیار جهاددانشگاهی قرار گرفت.

خبرگزاری دانشجویان ایران با بهره‌گیری از سرمایه‌ی اندیشه، صداقت و با تکیه بر توان، خلاقیت، نوآوری جوانان دانشجو در ۱۳ آبان ۱۳۷۸ با اظهار لطف مقام معظم رهبری خطاب به ایسنا که فرمودند: «اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کنید.» با هدف اطلاع رسانی صحیح، بهنگام و همه جانبه به صورت آزمایشی و در ۱۶ آذر همان سال مصادف با روز دانشجو به صورت رسمی به عرصه اطلاع‌رسانی گام نهاد.

با سرپرست جدید ایسنا بیشتر آشنا شوید

رسالت اصلی این رسانه خبری از بدو تاسیس تاکنون ایفای نقش دانشگاهیان در توسعه فضای رسانه‌ای کشور و ارتقای آگاهی‌های علمی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و صنفی با نگاهی دانشگاهی و دانشجویی و شکل‌گیری حلقه واسط بین مسوولان، نخبگان و مردم بوده است.

اهداف، سیاست ها و اولویت های خبرگزاری دانشجویان ایران

- نگاه تحلیلی و آسیب‌شناسانه به مسائل ایران و جهان

- بازتاب واقعی اخبار

- سرعت و دقت در انتشار اخبار

- پرهیز از افراط و تفریط

- توجه به مخاطب و ایجاد اعتماد پایدار بین رسانه و مخاطب

- صداقت و امانت‌داری در انتشار اخبار

- پرهیز از ایجاد تنش‌های آسیب‌زا در افکار عمومی

- تلاش در جهت ایجاد روحیه امیدواری واقع‌نگرانه در جامعه

- بازنمایی همه جانبه و بی‌طرفانه اندیشه‌ها و افکار در چارچوب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

ساختار تشکیلاتی

هیات مدیره:
مرجع تصمیم گیری در ایسنا هیات مدیره‌ای متشکل از رییس جهاددانشگاهی به عنوان رییس هیات مدیره، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، مدیرعامل خبرگزاری و دو نفر از اعضای جهاددانشگاهی به پیشنهاد رییس جهاددانشگاهی هستند.

معاونت‌ها:
معاونت خبر، معاونت انفورماتیک و فنی، معاونت آموزشی و پژوهشی، معاونت پشتیبانی، معاونت چندرسانه ای

ادارات خبر:
علمی و فناوری، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، بین‌الملل، فرهنگی هنری، ورزشی، عکس، استانها

خط مشی خبرگزاری ایسنا با توجه به اهداف اصلی تاسیس ایسنا شامل ایفای نقش دانشگاهیان در توسعه فضای رسانه‌ای کشور و ارتقای آگاهی‌های علمی، فرهنگی، دینی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و شکل‌گیری حلقه واسط بین مسوولان، نخبگان و مردم و همچنین تلاش برای دست‌یافتن به موجودیتی جامع و کامل از یک خبرگزاری معتبر و موثر در عرصه داخلی و بین‌المللی، در دو فصل اصول کلی و اصول حرفه‌ای تدوین شده است.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی همچنین در نامه‌هایی جداگانه از تلاش‌های صادقانه علی متقیان در زمان تصدی مدیرعاملی خبرگزاری ایسنا و  محمدحسین ایمانی خوشخو، سید عبدالحمید احمدی و مهندس علیرضا زجاجی اعضای سابق هیات مدیره این خبرگزاری قدردانی کرد.



 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha