به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، محمود شالویی عصر چهارشنبه - ۸ تیرماه - در جلسه قرارگاه محرومیتزدایی فرهنگی و هنری که با حضور اعضای این قرارگاه در سالن اجتماعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، افزود: تاکنون آموزش رایگان هنر در ۲۰ استان اجرایی شده و باید شرایطی فراهم شود تا علاقمندان به آموزش از طریق قرارگاه محرومیتزدایی انگیزه لازم برای سازندگی منطقه خودشان را داشته باشند نه اینکه پس از دریافت آموزش های لازم به مهاجرت از منطقه خود روی آورند.
وی با تاکید بر اینکه محرومیتزدایی از مهمترین اولویتهای دولت مردمی است، گفت: مهمترین دغدغه وزیر فرهنگ از ابتدای آغاز به کار دولت مردمی پیگیری برای تشکیل این قرارگاه بود تا از طریق آن بتوانیم موضوع آموزش هنر و توسعه و ترویج فعالیتهای فرهنگی و هنری را در راستای تحقق عدالت فرهنگی به سرانجام برسانیم.
مدیرکل حوزه وزارتی افزود: همچنین تسهیل صدور مجوز موسسات فرهنگی در مناطق کم برخوردار با هدف ارتقای سطح اشتغالزایی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته از اهمیت خاصی برخوردار است.
شالویی به استقبال مسئولان استان ها برای فعالیت در زمینه آموزش رایگان فعالیتهای هنری در مناطق محروم و کمبرخوردار اشاره کرد و ادامه داد: ثبتنام برای آموزش داوطلبان در ۵۰ رشته هنری صورت گرفته است که تاکنون بخش آموزش رایگان هنر قرارگاه محرومیت زدایی در ۲۰ استان کشور فعال شده است.
دستیار وزیر فرهنگ در تشریح وضعیت دورههای آموزش هنر گفت: تاکنون ۳۸ هزار داوطلب و هنرجو برای شرکت در دورههای آموزشی ثبتنام کردهاند که این آمار در حال افزایش است.
شالویی از هم گسیختگی را آفت دستگاه های مختلف در اجرای برنامههای کلان حوزه فرهنگ دانست و با تاکید براینکه باید در این زمینه به همافزایی برسیم، گفت: در این عرصه نباید از ظرفیت بالای بخش خصوصی غافل شویم و باید تمام تلاش خود را به کار ببریم تا به هم افزایی گسترده درباره تجمیع امکانات و ظرفیت های نهادها و مراکز مختلف در راستای تحقق اهداف قرارگاه محرومیت زدایی دست یابیم.
طرح آموزش رایگان هنر در یک نگاه
به گزارش ایرنا، طرح آموزش رایگان هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته سراسر کشور دارای اهداف مهمی در دو بخش توسعه کسب و کارهای فرهنگی و هنری و کشف استعدادهای هنری در سراسر کشور به ویژه مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و شهرهای مرزی است.
از جمله راهبردهای این طرح تاکید بر تقویت آموزش های بومی، تقویت ارزش های انقلابی، توسعه اقتصاد هنر و کسب و کارهای فرهنگی و هنری، توسعه کشف استعدادهای فرهنگی هنری در مناطق محروم، استفاده از فضای مجازی برای آموزش های هنری و ... است.
این طرح به دنبال این است که آموزش های هنری استمرار داشته باشد و تاکنون در ۲۰ استان در ۵۰ دوره با رشته های مختلف هنری آغاز به کار کرده است.تاکنون بیش از ۳۸ هزار نفر در سامانه این طرح از استانهای کمتر توسعه یافته، مرزی و محروم ثبت نام کرده اند.
طرح رایگان هنر در استان هایی شامل آذربایجان غربی، ایلام، لرستان، بوشهر، جنوب کرمان، خوزستان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان و ... آغاز به کار کرده است و قرار است این طرح در سراسر کشور اجرا شود.
نظر شما