قبله تهران در روز شهادت نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت سیاه‌پوش شد

شهرری- ایرنا- همزمان با سالروز شهادت امام جواد(ع) پرچم‌ها و بنرهای بزرگ سیاه در شهرری و به خصوص اطراف حرم عبدالعظیم حسنی نصب شده و زائران و مجاوران حرم در فضایی آکنده از غم و اندوه به زیارت مشرف می شوند.

به گزارش ایرنا، امروز ۹ تیر ۱۴۰۱ سالروز شهادت امام جواد الائمه علیه السلام امام نهم شیعیان است و حرم شاه عبدالعظیم حسنی در شهرری میزبان عاشقان و دلدادگان آن حضرت برای عزاداری خواهد بود.

مراسم سوگواری و عزاداری امام جواد(ع) با حضور عاشقان اهل بیت  عصمت و طهارت امشب (پنجشنبه) در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار می‌شود.

بارگاه ملکوتی حضرت عبدالعظیم(ع) با نصب پرچم‌های عزاداری، سیاه پوش شده و عزاداران با گره زدن دلهایشان به حرم مطهر عبدالعظیم (ع) همنوا با ملکوتیان در سوگ فرزند امام علی بن موسی الرضا(ع) می‌نشینند.

این امام بزرگوار در مکتب علم الهی اهل بیت(ع) تربیت یافت و بعد از شهادت پدر مهربانش ثامن الحجج(ع) در سن هفت سالگی به امامت رسید و هفده سال رهبری شیعیان را برعهده گرفت.

دوران امامت ایشان مصادف با مامون و معتصم از حاکمان زمانش بود که سخت ترین شرایط را برای این امام همام ایجاد کردند ضمن این که با برگزاری جلسه های مختلف ازجمله مناظره،علم و مذهب شیعه امام جواد الائمه(ع) درحوزه های مختلف علوم انسانی و اسلامی در مقابل ادیان مختلف به اثبات رسید.

این امام بزرگوار برای تحکیم و گسترش تشیع و تقویت فرهنگ شیعی تلاش بسیاری کرد و باعث نفوذ دین اسلام و تفکرشیعه در جهان شد.

امام جواد(ع) اولین امامی بودند که در سن کودکی به امامت رسیدند و نپذیرفتن امامت امام جواد(ع) توسط بسیاری از شیعیان در آن دوران یکی از آفت‌ها و فتنه‌های زمان امامت جوادالائمه(ع) بود اما آن حضرت این فتنه‌ را تبدیل به فرصت و بدین وسیله شیعیان خالص را شناسایی کرد.

آن حضرت با شناسایی و تربیت و کادرسازی این افراد آنها را به نقاط مختلف جهان اسلام فرستادند تا وسیله‌ای برای اشاعه اسلام باشند و اسلام بعد از امامت امام جواد(ع) به وسیله همین کادرسازی و تربیت شاگرد گسترش چشمگیری در جهان پیدا کرد.

حضرت امام محمد تقی(ع) فرزند امام رضا(ع) در سال ۱۹۵ هجری قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود، نام مبارک ایشان محمد و القاب و کنیه‌ های فراوانی از جمله جواد و ابوجعفر دارد.

امام جواد(ع) از عابدترین مردم بود که با ویژگی های اخلاقی، رفتاری و جود و بخشش در دوارن خویش زبانزد عام و خاص بود؛ همچنین ایشان ضمن تربیت بسیاری از شاگران، احادیث مختلفی به یادگار گذاشته است.

صبر و بردباری در مقابل مشکلات و گرفتاری‌ها، شجاعت در گفتار، جود و احسان، نیکوکاری، نیکو سخن گفتن، عابد و ایثار، پاسداری از حریم امامت، پارسایی، نبوغ در علم و دانش و سایر موارد از مهمترین ویژگی های اخلاقی و رفتاری این امام معصوم بود.

این امام بزرگوار برای تحکیم و گسترش تشیع و تقویت فرهنگ شیعی تلاش بسیاری کرد و باعث نفوذ دین اسلام و تفکر شیعه در جهان شد و سرانجام ایشان در آخر ماه ذی القعده سال ۲۲۰ هجری قمری به شهادت رسید و در کنار بارگاه منور جد بزرگوارش امام موسی کاظم(ع) در کاظمین به خاک سپرده شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha