به گزارش خبرنگار ایرنا به نقل از روابطعمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری روز پنجشنبه در دیدار با معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: این صنایع میتوانند در ایجاد اشتغال پایدار در استان موثر باشند که به حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیاز دارد.
وی با توجه به توسعه تکنولوژی و نقش ارتباطات افزود: توسعه تکنولوژی و زیرساختهای ارتباطی باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
حیدری به وجود نقاط محروم فراوان در چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: برای ایجاد عدالت و کاهش محرومیت نیازمند توجه جدی دولت هستیم و در این راستا باید فیبرنوری در مناطق محروم استان توسعه پیدا کند.
وی با اشاره به غیرفعال بودن مرکز داده چهارمحال و بختیاری یادآور شد: باید این مرکز فعال شود تا بتوان به ایجاد اشتغال پایدار کمک کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری اینترنت پُرسرعت و تلفن ثابت روستایی در این استان را از موضوعهای مهم دانست و اظهار داشت: امروز زیرساختهای ارتباطی پایه اصلی در توسعه است که باید در مناطق روستایی و عشایری مورد توجه قرار گیرد.
وی توسعه گردشگری را از ضرورتهایی مهم در چهارمحال و بختیاری دانست و گفت: برای توسعه گردشگری به اینترنت پُرسرعت در مناطق گردشگری و محورهای مواصلاتی پرتردد نیاز است.
حیدری تاکید کرد: بسیاری از مدارس این استان در مناطق محروم به شبکه ملی اطلاعات متصل نیست و این مسئله در دوران شیوع ویروس کرونا آسیبهای فراوانی به دانشآموزان وارد کرد که باید مورد توجه جدی باشد.
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز با اشاره به محروم بودن مناطق کوهستانی استان در حوزه زیرساختهای ارتباطی گفت: توسعه زیرساختهای ارتباطی بر بستر فیبر نوری در روستاها مورد توجه این وزارتخانه است که این مسئله به توسعه اقتصاد روستاها کمک میکند.
علیاصغر انصاری به اولویت مناطق محروم و توسعهنیافته در این طرح و مشکلات بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت مخابرات اشاره و تاکید کرد: شرکت مخابرات یک شرکت ورشکسته و نیازمند تصمیمهای حکومتی است که معاون اول رییسجمهور به این مسئله ورود پیدا کرده تا بتوانیم این مشکل را رفع کنیم.
وی فعال شدن مرکز داده چهارمحال و بختیاری را در دستور کار دانست و افزود: اگر نیاز بیشتری در استان وجود داشت، میتوان این نیاز را از استان مجاور تامین کرد و با فعالسازی مرکز داده، اقتصاد دیجیتال در استان نیز فعال میشود.
انصاری به تلاش برای جبران عقبماندگیهای زیرساختی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: همچنین با فعالسازی مرکز داده میتوان پلتفرمهایی برای معرفی نقاط مختلف گردشگری تهیه کرد و این حوزه توسعه داد.
وی افزایش پهنای باند و ضریب نفوذ اینترنت را منجر به رونق اقتصادی و افزایش سرانه دانست و یادآور شد: برای بهبود سرانه سلامت و آموزش مردم نیازمند بهبود شاخصهای ارتباطی هستیم.
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه شبکه ملی اطلاعات را از برنامههای مهم این وزارتخانه دانست و اظهار داشت: ۷۰ درصد محتوای موجود در فضای مجازی بر بستر شبکههای خارجی مانند اینستاگرام است و بههمین منظور باید به سمت تولید محتوای داخلی برویم.
وی گفت: در تولید محتوا برای حوزههای مختلف فرهنگی، سرگرمی، آموزشی و اجتماعی بهدنبال ایجاد توازن هستیم که البته اقبال عمومی به سمت و سوی پیامرسانهای داخلی بیشتر شده است.
انصاری افزایش نرخ ارز را باعث رها کردن طرحهای حوزه زیرساختهای ارتباطی از سوی پیمانکاران اعلام و تاکید کرد: هماکنون راهاندازی یک سایت بی. تی. ای. (BTS) ۲۵ تا ۳۰ میلیارد ریال هزینه دارد که این مبلغ در مناطق کوهستانی تا چهار برابر افزایش پیدا میکند.
وی افزود: یک نقشه راه در راستای بهبود شاخصهای ارتباطی برای توسعه صنعت، اقتصاد و بخشهای دیگر در چهارمحال و بختیاری تهیه شود و آمار دقیقی از میزان دانشآموختگان دانشگاهی در حوزه آی تی، نرمافزار و سختافزار کامیپوتر ارائه شود تا بتوان برای احداث پارک فناوری اطلاعات در استان برنامهریزی کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری: ایجاد صنایع پاک و دانشبنیان در دستور کار قرار گیرد
۹ تیر ۱۴۰۱، ۲۳:۰۴
کد خبر:
84807517
شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت استقرار صنایع پاک و دانشبنیان در استان گفت: ایجاد این صنایع در دستور کار و مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما