به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی روز شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی آذربایجان غربی افزود: اگر در این حوزه همگرا بوده و به سمت وحدت حرکت کنیم، بسیار موفق تر خواهیم بود.
وی با تاکید بر فعال شدن کمیتههای تخصصی ذیل شورای فرهنگ عمومی در حوزه فضای مجازی، اضافه کرد: باید در این خصوص نهادهای مسوول کمک کنند البته با اهتمام ویژه در حوزه مباحث ایجابی فضای مجازی، وظایف نهادها و ارگانها نیز باید مشخص شود.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان آذربایجان غربی همچنین بر تقویت مبانی دینی مردم تاکید کرد و ادامه داد: اگر معنویت، تدین و تربیت دینی را تقویت نکنیم، عملکرد در حوزه فضای مجازی و ارتقای سطح سواد رسانهای در جامعه اثری نخواهد داشت.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در موضوع حجاب نباید به سمت سیاه نمایی رهاشدگی حرکت کنیم، اظهار کرد: نهادهای متولی باید در این خصوص وظیفه خود را بدانند و آن را به نحو احسن انجام دهند.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی بر کنترل همزمان فضای مجازی و فضای حقیقی تاکید کرد و گفت: در کنار برنامه ریزی برای رصد و نظارت بر فضای مجازی، توجه به کنترل اماکنی نظیر آرایشگاههای زنانه و نهادهای متولی گردشگری که برخی تورهای بدون مجوز را ترتیب میدهند، نیز ضروری است.
وی همچنین با گرامیداشت پنجم مرداد، سالگرد تاسیس نماز جمعه در ایران اسلامی افزود: یکی از ارکان تقویت معرفت دینی مردم، نماز و نماز جمعه است و نماز های جمعه باید تقویت شود زیرا نص صریح قرآن کریم است که نماز را عاملی برای دوری انسان از فحشا و منکر میداند.
در خصوص فضای مجازی نباید سیاه نمایی کرد
فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی هم در این جلسه گفت: باید در حوزه فضای مجازی، استان را در مقیاس کشوری بررسی و از سیاه نمایی جلوگیری کنیم.
سردار حبیب شهسواری افزود: آذربایجان غربی در ته جدول جرایم این حوزه قرار دارد و این عینیت جامعه استانی ماست که در این خصوص باید محسنات نیز گفته شود.
وی اظهار کرد: حوزه فضای مجازی از گستره فضای فیزیکی بیشتر شده است و این بخش حتی فضای فیزیکی جامعه را مدیریت می کند.
سردار شهسواری ادامه داد: نوع نگاه فضای مجازی، ناامیدکردن مردم بوده و وظیفه ما این است که اجازه ندهیم در جامعه ناامیدی به عنوان یک ویروس مهلک و کشنده رسوخ کند.
فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی به موضوع هجمه گسترده علیه طرح هدفمندسازی یارانه ها اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه مردم میدانند این طرح بزرگ دولت به نفع کشور است ولی هجمههای ضدفرهنگی و بر هم زنندگی امنیت اجتماعی و سیاسی در این خصوص در جامعه وجود دارد.
سردار شهسواری اضافه کرد: فضای مجازی در ایجاد ناامنی و احساس ناامنی در جامعه نقش بسزایی دارد و باید به صورت جدی به این موضوع نگاه کنیم.
روند وقوع جرایم فضای مجازی در آذربایجان غربی افزایشی است
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی هم در این جلسه گفت: با وجود کاهش در وقوع کل جرایم در استان طی امسال، وقوع جرایم فضای مجازی افزایشی شده که البته همه آنها منجر به کشف شده است.
سردار رحیم جهانبخش افزود: مهمترین جرایم مربوط به فضای مجازی در استان، کلاهبرداریهای اینترنتی و وجود فضای ولنگار فرهنگی است.
وی با اشاره به ضریب نفوذ قابل توجه فضای مجازی در بین جوانان اظهار کرد: این در حالیست که بخش قابل توجهی از کانالهای ما حتی در حوزه خبری بدون مجوز هستند که باید این فضا مدیریت شود.
سردار چهانبخش با بیان اینکه هنوز ساختار سازمانی ما برای دفاع در مقابل تهدیدهای فضای مجازی شکل نگرفته، هم افزاییها در این حوزه را نیاز اساسی دانست و ادامه داد: زمان بسیار زیادی را در عدم توجه به فضای مجازی و نظارت و مدیریت برآن پشت سرگذاشتیم لذا ولنگاری در این فضا وجود دارد.
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه دشمنان ما در مقابله با جمهوری اسلامی ایران بر استفاده از فضای مجازی اتفاق نظر دارند، گفت: سازماندهی یگانهای دفاعی مقابل فضای مجازی یک ضرورت است که اهتمامی همگانی را میطلبد.
سردار جهانبخش افزود: ما باید به شهروندان یاد بدهیم که چه محتوایی برای شان خوب و کدام محتوا بد است زیرا که در حال حاضر جامعه دچار همه چیزخواری در فضای مجازی شده که باید با ارتقای سطح سواد رسانهای در جامعه جلوی آن گرفته شود.
وی تاکید کرد: در تمام دنیا این فضا را بر اساس ارزشهای حاکم بر کشور کنترل میکنند که باید در کشور ما نیز این امر صورت گیرد.
استاندار آذربایجانغربی: رها شدگی فضای مجازی معضل جامعه امروز است
نظر شما