به گزارش ایرنا، سخنگوی دفتر نخستوزیری رژیم صهیونیستی امروز (یک شنبه) در صفحه توئیتر خود به نقل از لاپید که به تازگی بر مسند قدرت به جای نفتالی بنت تکیه زده، نوشت: «ما مطمئن هستیم که توافقات موسوم به "آبراهام" از مزایای زیادی برخوردار می باشد که در حرکت اقتصادی و امنیتی شکل گرفته در اجلاس النقب با حضور امارات، بحرین، مصر و مغرب نمود پیدا کرده است».
وی تصریح کرد: «توافقاتی که (با کشورهای سازشگر) در آینده منعقد خواهد شد، سود و منفعت زیادی خواهد داشت».
برخی رسانه ها اعلام کرده اند که، لاپید در حالی اولین اظهاراتش پس از تصدی سمت نخستوزیری را به توافق «آبراهام» اختصاص داده که قرار است "جو بایدن" تا چند روز دیگر به منطقه سفر و راه را برای عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با عربستان سعودی هموار کند.
در همین ارتباط، رسانه آمریکایی «آکسیوس» به نقل از چهار منبع آمریکایی اعلام کرده که کاخ سفید در حال آماده سازی «نقشه راه برای عادی سازی روابط» بین اسراییل (رژیم صهیونیستی) و عربستان سعودی پیش از سفر ماه آینده جو بایدن به خاورمیانه است.
کاخ سفید ۲۴ خرداد ماه، سفر جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به سرزمینهای اشغالی، کرانه باختری و عربستان را تأیید و تاریخ آن را ۱۳ تا ۱۶ ژوئیه (۲۲ تا ۲۵ تیرماه) اعلام کرد؛ سفری که پیش از اعلام رسمی، موجی از انتقادات را همراه داشته و نشانه استیصال دولت بایدن ارزیابی شده است.
در هر حال، اقدام کشورهای سازشگر در عادی سازی روابطشان با رژیم صهیونیستی شاید یک «نعمت بزرگ» برای صهیونیستها باشد، اما این مساله کاملا به ضرر فلسطینیان است، تا جایی که مخالفان توافق سازش و گروههای مقاومت منطقه، هرگونه عادیسازی روابط کشورهای عربی با تل آویو را به منزله «فرو کردن خنجری به پشت ملت فلسطین» دانسته و از آن به عنوان توافق «شرم» یاد کردهاند.
در یک رویکرد سازشکارانه، قرارداد سازش میان امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی در ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) به صورت رسمی در حضور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری پیشین آمریکا امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست ها آشکار و رسمی کردند و سپس دو کشور مغرب و سودان به آن ملحق شدند.
نظر شما