وحید حیدری روز سهشنبه در گفتوگو با ایرنا به مناسبت روز قلم، افزود: از مجموع ۶۷ مجوز انتشاراتی صادر شده در استان بوشهر اکنون ۵۱ واحد هستند.
وی اظهار کرد: نبود اتحادیه ناشران در استان بوشهر برای حمایت از این واحدها و نظارت بر فعالیت آنها از دیگر مسائلی است که ضعف حوزه نشر را در این استان به دنبال داشته است.
حیدری ادامه داد: در زمان حاضر بالا بودن قیمت کتاب و ضعف توان مالی از دلایلی است که سبب شده است استقبال مردم به خرید این کالای فرهنگی کاهش یابد و این از چالشهای جدی حوزه نشر به شمار میرود.
معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر اضافه کرد: نوسان قیمت کاغذ از مشکلاتی است که فعالان حوزه نشر را در سراسر کشور با چالش مواجه کرده است که لازم است تدبیری برای ایجاد ثبات در این بخش اندیشیده شود، زیرا به صورت مستقیم بر قیمت کتاب و فروش آن موثر است.
وی افزود: فقدان امکانات کافی برای تهیه و تولید کتاب گویا از دیگر مشکلات فعالان این حوزه در استان بوشهر است.
حیدری با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده برای کمک به فعالان این حوزه، تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب در استان بوشهر میتواند در افزایش فروش و رونق فعالیت ناشران تاثیر بسزایی داشته باشد.
معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهرعنوان کرد: ارائه تسهیلات کمبهره به ناشران، ارائه بنهای کتاب و برگزاری دورههای آموزشی ناشران و نویسندگان برای بهبود عملکرد برخی از اقداماتی است که برای کمک به عرصه نشر و نویسندگان هم استانی انجام شده است.
وی یادآور شد: سال گذشته ۱۸۰ عنوان کتاب با تیراژ ۱۳۱ هزارو ۴۵۸ نسخه در استان بوشهر منتشر شده است.
حیدری با بیان اینکه استان بوشهر همواره در عرصه علم و ادب جایگاه برجستهای داشته است، عنوان کرد: عبدالکریم مشایخی، سید جعفر حمیدی، احمد آرام، حیدر عرفان، ایرج ربیعپور، عبدالرسول خیراندیش، غلامحسین دریانورد، سید کوچک هاشمی، بشیر علوی، محمدرضا تاج دینی، رضا معتمد، احمد جولایی و آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری و آیت الله صفایی بوشهری برخی از نویسندگان برجسته گذشته و حال استان بوشهر هستند.
نظر شما