ولی الله زمانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به منظور افزایش رفاه حال مردم برای تهیه و تامین نان، این ادارهکل با برنامهریزی به عمل آمده تمهیدات لازم را نسبت به تعیین ۳۵ واحد نانوایی منتخب به صورت ۲ شیفت کاری اتخاذ کرده است.
وی یادآوری کرد: این واحدها در نوبت صبح و بعدازظهر به صورت یکسره از ساعت ۷ تا ۱۷ برای پخت نان اقدام می کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تخصیص سهمیه آرد بین واحدهای نانوایی متفاوت خواهد بود و تا اطلاع بعدی به صورت فعال در ۲ نوبت فعالیت می کنند.
زمانی تاکید کرد: براساس هماهنگیهای انجام شده، انتخاب واحدهای نانوایی بر اساس مسیرهای پرتردد، شهرکهای اقماری پرجمعیت، مناطق محروم و حاشیه شهر زنجان بوده است.
زنجان – ایرنا – مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: در پنجمین مرحله اجرای طرح دو نوبته کردن زمان فعالیت نانواییها در استان، ۳۵ واحد نانوایی شهرستان زنجان صبح و بعدازظهر نان پخت میکنند.
نظر شما