به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، سید محمد مقیمی در اولین جلسه ستاد اربعین دانشگاه تهران، با اعلام این خبر افزود: جوهره اصلی مراسم پیادهروی اربعین مبتنی بر یک حرکت مردمی، داوطلبانه و خودجوش و از منظرهای مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بسیار تأثیرگذار است.
مقیمی افزود: خیلی از آموزهها به ویژه روش مدیریتی که بزرگترین تجمع مذهبی باشکوه مردمی در دنیا را مدیریت میکند و به همدلی و هم راستایی در جهان تشیع و جهان اسلام منجر میشود میتوانیم از رویداد پیادهروی اربعین فرا بگیریم.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به برنامههای بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه تهران برای شرکت در پیادهروی اربعین، خاطرنشان کرد: مدیریت دانشگاه با رویکرد تسهیلگری، موکبهایی را که توسط دانشگاه تهرانیها در مسیر پیادهروی شکل میگیرد، حمایت میکند.
مقیمی افزود: هدف از تشکیل ستاد اربعین دانشگاه این است که تشکلها و بخشهای مختلف دانشگاه که برای حضور در پیادهروی اربعین برنامه دارند، توانمندیهایشان را به اشتراک بگذارند و با یک تقسیم کار، حضوری از دانشگاهیان دانشگاه تهران در این مراسم رقم بخورد که هم تأثیر اجتماعی دانشگاه تهران را به صورت پررنگتر به تصویر بکشد و هم اینکه اثرات معنوی و برکاتی که این همدلی ایجاد میکند، کل دانشگاه را برخوردار کند.
وی با اشاره به اعلام آمادگی دانشگاه وارث الانبیا وابسته به عتبه حسینی برای برپایی موکب مشترک با دانشگاه تهران، گفت: وقتی حرکتی جهادی شروع میشود، نتیجه هم خواهد داد و حضور نمایندگان دانشگاهیان دانشگاه تهران کل فضای دانشگاهی را تحت تأثیر خود قرار میدهد.
رییس دانشگاه تهران همچنین تلویزیون اینترنتی دانشگاه را مأمور کرد تا مستندی قوی و عمیق با محوریت حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در پیادهروی اربعین تولید شود. اعضای ستاد اربعین دانشگاه تهران نیز در ادامه اولین جلسه ستاد اربعین به تبادل نظر درباره حضور هر چه باشکوهتر دانشگاهیان در مراسم پیادهروی اربعین امسال پرداختند.
نظر شما