به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، حسین مدرس خیابانی در گفتوگوی ویژه تلویزیونی، اظهارداشت: این مصوبات برای حل موضوعات اولویتدار سیستان و بلوچستان از جمله آب، راه، مرز، فضاهای آموزشی و بهداشتی، گازرسانی و دیگر حوزههای اقتصادی استان از جمله اشتغال بوده است.
وی با بیان اینکه، برای ۱۶ دستگاه اجرایی، تعیین تکلیف شده است، ادامه داد: از محل این مصوبات، ۲۴ هزار میلیارد تومان اعتبار، شامل ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار دولتی و بودجههای معمول و ۶ هزار میلیارد تومان از محل تهاتر نفت و ۲۵۰ میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تاکنون بیش از چهار هزار میلیارد تومان از اعتبارات سفر نخست رییس جمهور به طرحهای عمرانی تخصیص پیدا کرده است.
وی افزود: با تخصیص این اعتبارات بسیاری از طرحهایی که متوقف و یا روند اجرای آن کند بود و سالها به عنوان مطالبات اصلی مردم معطل مانده بود از محل این مصوبات و اعتبارات آغاز به کار کردند.
مدرس خیابانی با بیان اینکه اجرای طرحهای بزرگ در این استان آغاز شده است، گفت: تحویل حدود ۸۰ کیلومتر جاده دو بانده و آغاز عملیات اجرایی ۸ پل بزرگ و تکمیل ساخت سه پل بزرگ، ساخت هزار و ۱۳۵ کلاس درس و تعداد بسیار زیادی درمانگاه از جمله این طرحها است.
وی با اشاره به اینکه ۱۵ هزار نفر اشتغال با انجام و اجرای این طرحها در سیستان و بلوچستان انجام شده است، گفت: مشکلات استان زیاد است و با شاخص و میانگین فاصله داریم.ب
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: راهداری جنوب استان رتبه نخست، راهداری شمال استان رتبه دوم و اداره کل راهداری و حمل و نقل استان، رتبه نخست کشور را دارند.
وی ادامه داد: از ۱۵۰ نقطه چاه در استان، ۹۱ نقطه، حفر چاه شد و حدود ۱۴۶ روستا از این طریق آبرسانی شدند.
مدرس خیابانی با اشاره به اینکه وزارت نیرو مسوولیت آبرسانی به حدود ۲ هزار روستا را با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) دارد، اظهارداشت: تجهیز کارگاه و آبرسانی به ۴۰ روستا تکمیل شده و ۴۰۰ روستا را تا پایان سال تحویل میدهیم.
وی با اشاره به اینکه آبرسانی ۵۰۰ روستا بر عهده خیران و ۶۰۰ روستا نیز جزو سیاستهای راهبری آب و فاضلاب است، گفت: در ۱۰ نقطهای که با وزیر نیرو برای حفر چاههای ژرف مکانیابی شده، فقط چهار مورد حفر کردیم و آب شیرین کن فقط در یکی از این چاهها نصب شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان درباره حقابه رودخانه هیرمند،گفت: طرفهای افغانستانی باید به عهد خود وفا کنند و شورای عالی امنیت ملی در این باره جلسه تشکیل داد و جلسات دیگری نیز برگزار خواهد شد و همه در تلاش هستند این حق اساسی و انکار ناپذیر ایران را برای ورود حقابه رودخانه هیرمند داشته باشیم.
وی افزود: در بحث چابهار و منطقه سواحل مکران، توسعه بنادر اسکلههای صیادی را داریم؛ هر سه اسکله ما جزو مصوبات رئیس جمهور بوده و طرحها تخصیص داده و پیمانکار مستقر شده است.
نظر شما