به گزارش ایرنا، علی حیدری گوجانی روز شنبه در نشست با خبرنگاران این استان افزود: از این میزان اعتبار ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی و ۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات است و مابقی اعتبار برای خریداری اتوبوس، دستگاههای آتشنشانی، تامین ۱۰ هزار تن قیر و روسازی راهآهن استان اختصاص دارد.
وی تصریح کرد: این میزان اعتبار ظرف ۲ سال در استان جذب میشود و آبادانی و رشد توسعه استان را به دنبال خواهد داشت.
سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری، تکمیل ۴۸۹ طرح را در اولویت طرحهای سفر عنوان کرد و گفت: این تعداد طرح به طور میانگین بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تمام تلاش خود را برای تکمیل آن به کار گرفتهایم.
حیدری، تکمیل راهآهن استان تا پایان سال ۱۴۰۲ را از مهمترین برنامههای عمرانی استان برشمرد و گفت: این طرح ۴۰۰ میلیارد تومان بدهی به پیمانکاران دارد که با جذب اعتبارات سفر میتوان این بدهی را پرداخت کرد و پس از تکمیل زیرسازی، روسازی و ریلگذاری را انجام داد.
وی با بیان اینکه برای جذب اعتبارات استان اهتمام ویژهای به کار گرفته شده است، اظهار داشت: این اطمینان را میدهیم که هیچ اعتباری از استان برگشت نخورد.
حیدری ادامه داد: اگرچه سرعت جذب اعتبارات در بخشهایی نظیر محرومیتزدایی کُند است اما به نسبت استانهای دیگر وضعیت بهتری داشته و در رتبه پنجم کشوری قرار داریم.
سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری به طرحهای راهسازی استان نیز اشاه کرد و گفت: در حال حاضر ۳۱ تونل در استان در حال احداث است که در نوع خود بینظیر است و روند جذب اعتبارات و اجرای طرحهای راهسازی در وضعیت بهتری قرار گرفته است.
حیدری با بیان اینکه طرحهای عمرانی چهارمحال و بختیاری باید پیوست فرهنگی داشته باشد، خاطرنشان کرد: هر طرح عمرانی که در استان به مرحله اجرا میرسد باید پیوست فرهنگی داشته و متناسب با اقلیم و فرهنگ استان باشد.
وی تصریح کرد: پیوست فرهنگی برای طرحهای عمرانی یک ضرورت است و ضمن اینکه اجرای هر طرح عمرانی باید متناسب با اقلیم و شرایط جغرافیایی استان باشد بلکه در نوع معماری طرحها باید به سبک الگوی اسلامی ایرانی توجه داشت.
وی ادامه داد: همچنین برای طرحهای عمرانی که از سالهای گذشته در استان آغاز شده باید پیوست فرهنگی تهیه کرد و چنانچه طرحی چنین پیوستی نداشته باشد باید اصلاح شود.
سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در ادامه از اهتمام دولت سیزدهم برای تکمیل طرحهای نیمهتمام عمرانی استان خبر داد و گفت: با جذب اعتباراتی که در قالب سفر رییسجمهور مصوب شده میتوان تحول بزرگی در استان ایجاد و بسیاری از طرحهای مهم و پیشران استان را تکمیل کرد.
حیدری در خصوص تاخیر در انتخاب شهردار شهرکرد نیز خاطرنشان کرد: انتخاب سریعتر شهردار مورد تاکید است و این موضوع بارها به شورای شهر اعلام شده و امید میرود با انجام مراحل قانونی این موضوع سریعتر به نتیجه برسد.
وی، تامین آب پایدار برای استان را از دیگر برنامههای مهم استان برشمرد و گفت: برای تکمیل طرح آبرسانی بن به بروجن به حدود یک هزار میلیارد تومان اعتبار و برای تکمیل سد باباحیدر به ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
به گزارش ایرنا، آیتالله رئیسی به همراه تعدادی از اعضای هیات دولت روز پنجشنبه ۱۹ خرداد در بیست و چهارمین سفر استانی خود به چهارمحال و بختیاری سفر کرد.
نظر شما