به گزارش ایرنا، علی جدی یکشنبه شب در آیین افتتاح نخستین المپیاد ورزشی شهرستان شیروان اظهار داشت: این شهرستان دارای پتانسیل های ورزشی زیادی است که باید زیرساخت های لازم برای فعالیت ورزشکاران فراهم شود تا در میادین ورزشی بدرخشند.
وی افزود: ۱۷ زمین چمن مصنوعی فوتبال در جهت تقویت و حمایت از ورزش روستایی و کشف استعدادهای ورزشی در سطح شهرستان شیروان در حال احداث است و با اولویت قرار دادن به اتمام طرح های نیمه تمام باید سرانه ورزشی شهرستان تقویت شود.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به هزینه کرد ۱۰ میلیارد ریالی برای برگزاری نخستین المپیاد ورزشی در این شهرستان افزود: هدف از برگزاری المپیادهای ورزشی برجسته کردن استعدادهای نونهالان و نوجوانان است.
وی عنوان کرد: ورزش بانوان در اولویت قرار دارد و باید حضور این قشر در ورزش جدی گرفته شود و ضرورت دارد تا برای این مهم تلاش شود.
فرماندار شیروان نیز در ادامه گفت: پس از ۲ سال از شیوع کرونا که موجب تعطیلی بسیاری از باشگاه ها و برنامه های ورزشی شد، اکنون استقبال ورزشکاران برای حضور در میادین بیشتر از گذشته شده است.
دولت اسماعیل زاده اظهار داشت: برگزاری این المپیاد نزد هیات های ورزشی شیروان گسترده و بی نظیر است که خلاقانه طراحی شد و برنامه ریزی مناسبی برای این المپیاد انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: جوانان شیروانی دارای استعدادهای ورزشی بالایی هستند و در بسیاری از رشته ها مدال های خوبی را در سطح ملی کسب کرده اند و برگزاری چنین المپیادهایی موجب نشاط و شادابی ورزش می شود.
اسماعیل زاده با اشاره به تعطیلی برخی از هیات های ورزشی شهرستان شیروان در ایام شیوع کرونا اضافه کرد: تمام هیات ها فعالیت مجدد را آغاز کنند تا شاهد تحول عظیمی در ورزش شهرستان پس از کرونا باشیم.
نخستین المپیاد ورزشی شهرستان شیروان در ۳۳ رشته ورزشی از شامگاه یکشنبه آغاز و به مدت ۲ هفته در رده های سنی مختلف ادامه دارد.
این شهرستان دارای ۳۲ باب اماکن ورزشی و سه هزار و ۵۰۰ ورزشکار سازمان یافته است.
شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما