محمدرضا علیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همه ساله و همزمان با گرم شدن هوا متاسفانه برخی از شهروندان اقدام به شنا کردن در نقاطی می کنند که خطر غرق شدگی در آنها بارها و بارها از سوی مسوولان هشدار داده شده است که همین بی احتیاطی باعث می شود تا شاهد مرگ و میرهای ناشی از غرق شدگی در استان باشیم.
وی تصریح کرد: در همین راستا، همه ساله علاوه بر ابلاغ دستورالعمل های لازم در خصوص پیشگیری از چنین حوادثی به دستگاه های ذیربط، اقدامات لازم در خصوص ایمنی سازی برخی مناطق از جمله حوضچه های ذخیره آب، استخرهای کشاورزی و سایر منابع آبی ابلاغ شده و بنرهایی نیز مبنی بر خطر غرق شدگی در حاشیه مکان هایی مانند کانال های آبی و دریاچه ها نصب می شود.
علیمی با بیان اینکه به تمامی مکان هایی که خطر غرق شدگی در آنها وجود دارد، از جمله استخرهای ذخیره آب کشاورزی و پرورش ماهی دستور نصب تابلوهای "شنا ممنوع" داده شده است، افزود: برخی از دستگاه های ذیربط، به خصوص شرکت آب منطقه ای نیز موظف شده تا در حاشیه تمامی رودخانه ها، کانال های آبی و دریاچه ها ضمن ایمن سازی، تابلوهای هشدار دهنده در خصوص خطر غرق شدگی را نصب کند.
این مسوول بحران استانداری قزوین یادآور شد: با شیوع ویروس کرونا و بسته شدن برخی از فضاها و استخرهای شنا، متاسفانه شاهد بالا رفتن آمار غرق شدگی ها در سطح استان بودیم تا جایی که این آمار در سال ۹۹ بالغ بر ۱۳ و در سال ۱۴۰۰ نیز به ۲۲ مورد رسید و امسال نیز تاکنون ۲ تن از شهروندان به خاطر شنا کردن در مناطق ممنوعه جان خود را از دست داده اند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین اضافه کرد: به شهروندان به خصوص جوانان توصیه می شود برای شنا کردن به مکان های امن مانند استخرهای شنا در داخل شهرها مراجعه کرده و از هرگونه شنا کردن حتی برای لحظات کوتاه در کانال های آبی و دریاچه ها خودداری کنند.
نظر شما