۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰
کد خبر: 84818161
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رونمایی از ۱۲ اثر نقاشی دیده نشده پرویز کلانتری ‌

تهران- ایرنا- ۱۲ اثر نقاشی دیده نشده از پرویز کلانتری در اختیار مجموعه‌دار خصوصی به‌صورت NFT (مالکیت مجازی) عرضه می‌شود.

به گزارش خبرنگار تجسمی ایرنا؛ ۱۲ اثر از مجموعه نقاشی‌های تا کنون دیده نشده پرویز کلانتری، هنرمند نوگرای ایرانی به زودی در رویداد «آرتانیوم» معرفی و عرضه خواهد شد.  

این آثار که حرکات موزون اقلیم‌های گوناگون ایران را به تصویر کشیده‌ در فاصله‌ سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ و با تکنیک آبرنگ خلق شده‌اند. پرویز کلانتری در طول عمر حرفه‌ای خود همواره جنبه‌هایی از زندگی اجتماعی، بنیان‌های اعتقادی، فرهنگ عامیانه، معماری کویر و بافت‌های از دسته رفته را به تصویر کشید.

رونمایی از ۱۲ اثر نقاشی دیده نشده پرویز کلانتری ‌

نقاشی‌هایی که منابعی بی‌همتا برای مطالعه تاریخ اجتماعی و مشخصا مردم‌شناسی به شمار می‌روند. در نقاشی‌های او می‌توان زیست روستایی، امکانات زندگی روزمره، رویکردهای معنوی و اعتقادی و به‌طورکلی زندگی اجتماعی مردم را به گونه یک تاریخ مصور و نمادین به تماشا نشست

بنا به اعلام مدیر رسانه‌ای پروژه «آرتانیوم»، «خانه هنرمندان ایران» میزبانی نخستین رویداد «آرتانیوم» را برعهده دارد که تاریخ دقیق برگزاری به‌زودی و از طریق رسانه‌ها به علاقه‌مندان این حوزه اطلاع‌رسانی می‌شود. 

لازم به تاکید است «آرتانیوم» به نشانی https://artaniom.com پیش از امضای قرارداد با هنرمندان یا مجموعه‌داران کشور، نسبت به کارشناسی‌ و تایید اصالت مالکیت آثار اقدام می‌کند.

رونمایی از ۱۲ اثر نقاشی دیده نشده پرویز کلانتری ‌

به گزارش ایرنا، NFT مخفف عبارت Non-Fungible Token به معنی غیرقابل تعویض است. ان اف تی NFT توکن‌های غیرقابل‌معاوضه هستند. آن‌ها به‌عنوان یک گواهی مالکیت دیجیتالی مجازی و غیرتکراری برای هر نوع دارایی دیجیتالی صادر می‌شوند.

در واقع، NFT یک قرارداد هوشمند است که با استفاده از پلتفرم‌های اپن سورس (که قابلیت دانلود برای هر کابری دارد) تنظیم و برای ایمن‌سازی آن به‌صورت دیجیتالی استفاده می‌شود. پس از نوشتن، می‌توان آن را ذخیره یا به‌طور دائمی در قالب یک رمز معمولاً به نام توکن(ERC ۷۲۱) در یک شبکه بلاک‌چین مثل اتریوم منتشر کرد.

هر دارایی دیجیتالی با توجه به خواست سازنده و طراح آن امکان تبدیل‌شدن به NFT را دارد. این در صورتی است که سازنده‌ آن بخواهد یک دارایی منحصربه‌فرد داشته باشد. مثل مقالات ISI یا بلیت‌های کنسرت‌ها که متعلق به یک نفر و منحصربه‌فرد هستند.

NFT به خریدار اجازه می‌دهد کالای اصلی را که شامل احراز هویت داخلی است، داشته باشد؛ در نتیجه این احراز هویت مالکیت این اثر را اثبات می‌کند و توسط دیگران قابل‌استفاده نیست. در واقع، ارزش معنوی اثر با اعتبار و هویت هنرمند گره خورده است و آن‌ها می‌پذیرند که تنها یک واحد از اثر مورد نظر به صورت NFT تولید و به خریدار اهدا کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha