مشارکت خیرین و نهادها، آموزش و پرورش را در دستیابی به اهداف ترسیم شده کمک می‌کند

اردبیل - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل خواستار مشارکت نهادها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی در آموزش و پرورش شد وگفت: مشارکت خیرین و نهادها در حوزه آموزش و پرورش می‌تواند این نهاد را در رسیدن به اهداف ترسیم شده یاری کند.

به گزارش  خبرنگار ایرنا ، آیت‌الله سیدحسن عاملی روز دوشنبه در همایش مشترک ائمه جمعه شهرستان و شورای معاونین اداره کل، مدیران نواحی و مناطق آموزش پرورش استان اردبیل با بیان اینکه آینده کشور متعلق به نظام تعلیم و تربیت است، افزود: اگر می‌خواهیم کشوری پیشرفته و تحول‌گرا در مسیر تعالی روزافزون داشته باشیم باید به ریل حرکتی آموزش و پرورش توجه جدی شود.

وی اظهار کرد: در سایه توجه به آموزش و پرورش و رفع مشکلات معلمان انسان‌هایی شایسته و پاکدامن تربیت شده و تحویل جامعه خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با اشاره به اینکه آموزش و پرورش عامل موثر در فرهنگ‌سازی هر کشور است، ادامه داد: اقتدار یک کشور مرهون تقویت نظام فرهنگی بوده و هر جامعه‌ای که از فرهنگ و آموزش فاصله بگیرد، تباهی نسل آینده و کنونی را رقم زده است.

آیت الله عاملی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مصلی‌های اردبیل با هدف توسعه آموزشی و تربیتی دانش آموزان تبدیل به کلاس‌های تقویتی می‌شوند.

امام جمعه اردبیل ضمن حمایت از برنامه‌های اداره کل آموزش و پرورش استان، مشارکت نهادها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی را در آموزش و پرورش خواستار شد و گفت: مشارکت خیرین و نهادها در حوزه آموزش و پرورش می‌تواند این نهاد را در رسیدن به اهداف ترسیم شده یاری کند.

عاملی ادامه داد: جوانان ثروت، آینده، عزت، حشمت و سرنوشت این کشور هستند و از این رو برای ادای دین به این خاک و شهدا نیازمند حمایت از مربیان پرورشی هستیم که در واقع افکار صحیح  را به دانش‌آموزان تزریق می‌کنند و آنها از رفتارهایی که می‌بینند، رنگ می‌گیرند.

امام‌جمعه اردبیل با اشاره به اهمیت تربیت نسل جدید، ادامه داد: رشد عقلانی به یکباره ممکن نمی‌شود و باید برای ارتباط‌گیری و تربیت نسل جدید، روشی متناسب با نیازهای هر گروه سنی به کار گرفته شود که در این میان رفتار بیش از گفتار تاثیرگذار است.

عاملی گفت: تقویت احساس جمعی، فضلیت‌ها و مهارت‌های اجتماعی، مکارم اخلاقی و روحیه ایثار، مسئولیت‌پذیری، تقویت غیرت و عرق ملی در کودکان و نوجوانان در گرو آموزش و پرورش است.

وی تصریح کرد: از جهت رعایت نظم، راستگویی و درستکاری، حجاب و عفاف، احترام به بزرگترها، احساس جمعی نارسایی‌ها و خلاهایی بیشتری در کشور وجود دارد که توجه و اصلاح آن باید از ناحیه آموزش و پرورش باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به رواج برخی بدعت‌ها و تجمل‌گرایی در جامعه، تاکید کرد: اگر بخواهیم در کشور کاری بکنیم، باید از بخش فرهنگ و حوزه آموزش و پرورش آغاز شود.

عاملی با بیان اینکه فضای سالم تربیتی مطالبه اصلی خانواده‌ها است، افزود: برای تحقق مطالبات خانواده‌ها باید سیستمی موفق برای تربیت صحیح در جامعه ایجاد شود تا نسل آینده نسلی تاثیرگذار در حوزه فرهنگی تربیت شود.

وی با اشاره به افت تحصیلی دانش آموزان در استان افزود: افت تحصیلی دانش آموزان ناشی از کرونا نیست بلکه مربوط به نظام آموزشی است که اصلاح آن مستلزم عزم جدی متولیان امر فرهنگ است.

امام جمعه اردبیل رواج مدرک گرایی در کشور را یادآور شد و گفت: مدرک گرایی سبب بیسوادی در جامعه  و کاهش سطح معلومات دانش آموزان و دانشجویان شده بطوریکه فرد به رغم داشتن مدرک تحصیلی بالا، دانش و سواد کافی در رشته مورد تحصیل را ندارد و نیاز است سطح علمی دانش آموزان ، دانشجویان و استادان دانشگاه با مطالعه و تحقیق افزایش یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha