رهاورد طرح برق دومداره کهگیلویه؛ روشنایی و اشتغال

یاسوج - ایرنا - طرح خط دو مداره برق رسانی به ایستگاه سرپری، دهدشت به دیشموک که از مصوبات سفر پارسال رییس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد است افزون بر ایجاد برق پایدار خانگی، ایجاد اشتغال در این منطقه را نیز در پی دارد.

به گزارش ایرنا با بهره برداری از این طرح که اسفندماه سال ۱۴۰۰ عملیات اجرایی آن آغاز شده و هم اکنون عملیات اجرایی آن به صورت مطلوب در حال انجام است نه تنها پایداری برق مشترکان مناطق مذکور محقق می شود بلکه زمینه تامین برق پروژه های بزرگ کشاورزی و صنعتی در شهرستان های جنوبی کهگیلویه و بویراحمد فراهم می شود.

کارشناسان حوزه برق این استان اعتقاد دارند که بهره برداری از خط دومداره برق مذکور افزون بر فراهم کردن زمینه رفاه مردم در این منطقه گرمسیری با تامین برق طرح های بزرگ سد آبریز و پتروشیمی دهدشت زمینه افزایش تولیدات کشاورزی و ایجاد صدها فرصت شغلی را نیز فراهم می کند.

سد آبریز که با هدف تامین آب ۳۰ هزار هکتار از زمین‌های تشنه شهرستان‌های کهگیلویه و چرام  و همچنین تولید ۲۸ هزار مگاوات برق در روستایی به همین نام در حال ساخت است افزون بر ایجاد تعداد پرشماری شغل زمینه افزایش تولیدات کشاورزی و امنیت غذایی را نیز فراهم می کند.

تامین برق پتروشیمی دهدشت با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن مواد پتروشیمی و پیش بینی ۲۴۰ فرصت  شغلی که از طرح های اقتصادی بزرگ کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود ارمغان دیگر این طرح است.

مزایای اجرایی شدن طرح برق دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت:پایداری شبکه برق ۱۲ هزار خانوار متشکل از ۴۸ هزار نفر مناطق کهگیلویه،چاروسا و دیشموک از مزایای مهم طرح دومداره  برق رسانی به ایستگاه سرپری، دهدشت به دیشموک است.

جمال معتمدی زاده اظهار داشت:تامین برق سد آبریز و کارخانه پتروشیمی دهدشت از دیگر برکات بهره برداری از این طرح است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:این طرح که در زمان حاضر بیش از ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد با ۹۰میلیارد تومان اعتبار در دست ساخت است.

معتمدی زاده تاکید کرد: طرح برق دو مداره سرپری، دهدشت به دیشموک در پنج فاز که چهار فاز با نصب پایه بتنی و یک فاز در مسیر کوه پات با نصب ۱۲ تاور در حال اجراست و قرار است امسال بهره برداری شود.

وی افزود:احداث شبکه فشار متوسط به طول۷۹ کیلومتر ،نصب یکهزار و ۱۰۰ اصل پایه فشار متوسط، ۱۲ دستگاه دکل فلزی یا تاور از بخش های مهم این طرح است.

رییس‌جمهور در پنجمین سفر استانی در مهرماه ۱۴۰۰ به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کردند.

در این سفر ۲۱۷ طرح زیربنایی، زیرساختی و توسعه محور در بخش‌های مختلف اعم از گردشگری، راه، آب ،منابع نفت و گاز، پتروشیمی، گیاهان دارویی، صنعت و کشاورزی برای عبور از محرومیت‌ها و شتاب بخشی به روند توسعه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد به تصویب رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha