به گزارش ایرنا، مقامات فرودگاه روز سهشنبه اعلام کردند که سقف خدمات به مسافران تا ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۲ (برابر با ۲۰ شهریور ۱۴۰۲) به ۱۰۰ هزار نفر در روز محدود شده است. به این ترتیب پیشبینی میشود که روزانه ۴ هزار مسافر سرگردان شوند.
مدیر عامل هیترو «جان هالند-کای» در این باره گفت: «ارزیابی ما این است که حداکثر تعداد مسافران خروجی روزانه که خطوط هوایی، خدمات زمینی خطوط هوایی و فرودگاه میتوانند در تابستان به آنها خدمت کنند، بیش از ۱۰۰ هزار نفر نیست.»
وی بر همین اساس عنوان کرد که از خطوط هواپیمایی خواسته که فروش بلیط های تابستانی را متوقف کنند تا تأثیر این تصمیم بر مسافران محدود شود.
مدیرعامل هیترو اضافه کرد که تصمیم اخیر فرودگاه بدین معناست که برخی سفرها به روز یا فرودگاه دیگری منتقل خواهد و «از کسانی که برنامه های سفرشان تحت تأثیر قرار گرفته است عذرخواهی می کنیم.»
دیروز هم فرودگاه هیترو در نخستین روز کاری هفته در انگلیس، ۶۱ پرواز را لغو کرد. این تصمیم به شلوغی بیش از حد و تکمیل شدن ظرفیت سالن فرودگاه نسبت داده شد.
مقامات هیترو از شرکتهای هواپیمایی خواستهاند که شمار بیشتری از پروازهای خود را در ایام تابستان لغو کنند. برخی از خطوط هوایی مانند بریتیش ایرویز، لوفتهانزا و ایزیجت هزاران پرواز خود را در ماههای ژوئیه و آگوست لغو کردهاند؛ اما به نظر میرسد که این میزان برای جلوگیری از بروز اختلال کافی نبوده است.
این روزها، بیشتر فرودگاههای انگلیس در نتیجه سیاست تعدیل نیرو در دوران همهگیری کرونا، هم زمان با فرارسیدن تعطیلات تابستانی و اوج مسافرتهای هوایی با اختلالات گستردهای روبروست و هر هفته بسیاری از پروازها لغو میشود.
فرودگاه گاتویک لندن در هفتههای اخیر بیشترین میزان لغو پروازها را تجربه کرده است. فقط در یک هفته تعطیلات عید پاک بالغ بر ۲۰۰ پرواز در این فرودگاه لغو شد و در اثر آن هزاران مسافر سرگردان شدند.
این فرودگاه اعلام کرد که تعداد پروازهای روزانه خود را در ماه های شلوغ تابستان کاهش می دهد. به این ترتیب که از ۹۰۰ پرواز در روز به حدود ۸۲۵ پرواز خواهد رسید.
طبق برآورد صورت گرفته ۴ هزار پرواز در تابستان امسال از فرودگاه گاتویک انگلیس لغو خواهد شد که در نتیجه آن برنامه مسافرتی ۸۰۰ هزار نفر نابود میشود. نشریه انگلیسی سان گزارش داد: مسافران خطوط هوایی چندین ماه است که با اخلال مواجه هستند و اوضاع در ایام تابستان وخیمتر خواهد شد.
کارشناسان میگویند که صنعت هواپیمایی این کشور، پس از رفع محدودیتهای کرونایی، با یک رشد ۴۰ ساله در عرض چهار مواجه بوده است.
نظر شما