به گزارش ایرنا محمدرضا آخوندی معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد در مراسم افتتاحیه این جشنواره با اشاره به اینکه قصه و قصهگویان باید پرچمدار جهاد فرهنگی در عصر و زمانهی امروزی هستند گفت: قصه گویان میتوانند استیلای فضای مجازی، هجوم امواج رسانهای و ابر رسانهای که سعی دارند نسل امروز را از گذشته و تاریخ خود منقطع کنند، میتوانند نسل امروز را به گذشته خود پیوند دهند زیرا اگر قصههای یک ملت فراموش شوند و از بین بروند در واقع تمام هویت و ماهیت یک ملت از بین میرود.
دبیر اجرایی جشنواره یاد شده نیز با اشاره به این موضوع که مبنای تمام این جشنواره بر اساس قصههای بومی محلی استان است اظهار کرد: آثار قصهگویی فرستاده شده در بخشهای مختلف از جمله پادکستهای قصهگویی، قصههای ۹۰ ثانیهای، داستاننویسی و اجرای صحنهای مورد داوری قرار میگیرند.
سمیه اصحاب صحف افزود: این جشنواره در بخش دختران و پسران بالای ۱۸ سال، دختران و پسران بالای ۱۲ سال، دختران و پسران زیر ۱۲ سال و پدربزرگها و مادر بزرگهاست که هر کدام در بخش خود و در رده سنی مختص خود باهم رقابت میکنند.
جشنواره قصه گویی بومی محلی «چله قصهها» گرامیداشت استاد «مهدی آذر یزدی»، به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد ویژه شهروندان یزدی علاقهمند به قصهگویی و نویسندگی با هدف بسط و گسترش قصههای بومی و محلی تا ۲۳ تیرماه ادامه دارد.
همچنین جشن بچههای "بابا حیدر" با حضور عبدالرضا هلالی، محمدحسین پویانفر، ابراهیم رحیمی، محمد ابراهیمی اصل، محسن عراقی، علی اکبر حائری از مداحان مطرح کشوری، سیدجواد پرئی از شاعران آئینی کشور و محمد انصاری بازیکن سابق پرسپولیس در حسینیه امیر چخماق یزد ویژه کودکان دبستانی به همراه خانواده آنها همراه با اجرای نمایش طنز کودکانه برگزار شد.
***
تور گردشگری «از امیر تا وزیر با غدیر» ویژه خانوادههای یزدی برای دومین سال متوالی در دهه امامت و ولایت برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد؛ به مناسبت دهه امامت و ولایت و سالروز ثبت جهانی یزد در یونسکو ویژه برنامه بافت گردی با عنوان «از امیر تا وزیر با غدیر» به مدت ۱۰ روز، ویژه شهروندان یزدی به صورت خانوادگی در گروه های ۲۵ نفره برگزار میشود.
در این بافت گردی خانواده ها که بیشتر سعی شده از مناطق حاشیه شهر ثبت نام شوند، حدود سه ساعت در بافت قدیم یزد از مسجد جامع یزد، خانه لاریها، آب انبار وزیر، زندان اسکندر، میدان امیر چقماق و خانه های سنتی یزد خصوصا مکان هایی که مزین به نام یا القاب امام علی (ع) است بازدید میکنند.
این ویژه برنامه گردشگری با هدف تاثیر باورهای شیعی بر معماری سنتی یزد و پرداختن به المانهای مذهبی و مکانهای تاریخی و فرهنگی خصوصاً اماکن شیعی برنامه ریزی شده است.
***
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان یزد گفت: باید به گونه ای برنامه ریزی کرد تا ماحصل علم تئوری و انتزاعی دانشگاهی، به عمل و راهبرد کارگزاران تبدیل شود.
حسین دهقانی فیروزآبادی در نشست هم اندیشی نخبگان علمی و دانشگاهی، به ضرورت اتحاد کاخ و مدرسه اشاره کرد و اظهار داشت: تا مادامی که قضات فقط متمرکز به ادله و اوراق پرونده هستند و دانشگاهیان تنها درگیر به مباحث تئوری و انتزاعی، نمی توان انتظار داشت که جامعه به سمت کاهش جرائم و آسیب های اجتماعی حرکت کند.
این مقام قضایی، افزود: دادگستری در سالهای اخیر درب های خود را بر روی پژوهشگران باز گذاشته است و دانشگاهیان می توانند با اشراف دقیق به مشکلات، که از دل پرونده های قضایی و سایر منابع استحصال می شود، تحقیق نموده و راهکار های اجرایی خود را ارائه دهند.
معاون منابع انسانی دادگستری به انتشار آرای قضایی در موضوعات مختلف در قالب ۴۰ رأی، ۴۰ تجربه اشاره کرد و بیان داشت: حال انتظار است این آراء به بوته نقد علمی جامعه دانشگاهی برسد و دانشجویان و اساتید به صورت موضوع بندی شدهف نظرات و انتقادات خود را به دستگاه قضایی منعکس نمایند.
وی جهت دهی پایان نامه های دانشجویی را به سمت موضوعات مبتلابه حقوقی و قضایی استان خواستار شد و گفت: در طرح از "علم تا عمل"، دادگستری فرصتی را فراهم می کند تا زمینه استفاده قضات استان از چکیده سالها تحقیق و پژوهش یک دانشجوی دکتری فراهم شود.
نظر شما