سردار سرتیپ محمد زهرایی عصر چهارشنبه در سفر به دامغان و در گفت و گو با ایرنا، افزود: بسیج سازندگی سه ماموریت کار جهادی، محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی را دنبال میکند که رفع محرومیت ها مهم ترین هدف بسیج سازندگی است.
وی ادامه داد: کار جهادی به ۲ بخش شورایی و عملیاتی تقسیم میشود که در این راستا شوراها و مجامع جهادی فعالیتهای اندیشی ورزی، فنی، تخصصی، مطالبه گری، هدایت و نظارت را برعهده دارند و در بخش قرارگاه عملیات جهادی، جهادگران به صحنه آمده و مشکلات را رفع میکنند.
۴۲ هزار گروه جهادی در کشور فعال است
زهرایی اضافه کرد: در حال حاضر، ۴۲ هزار گروه جهادی، ۵۴۳ شورای جهادی شهرستانی و ۱۶۵ قرارگاه عملیات جهادی فعال ملی، استانی و شهرستانی داریم.
وی اظهار داشت: گروهای جهادی بازوی کمک به دولت، بسیج کننده بین مردم و رهبران اجتماعی هستند که مستقیم منویات رهبر معظم انقلاب را پیاده سازی و امید را به جامعه تزریق میکنند.
زهرایی بیان کرد: هر قشر بسیج، یک طرح تخصصی دارد که دبیرخانه آن در بسیج سازندگی وظیفه تجمیع گزارشات، نظارت و تفاهم با دولت را برعهده دارد.
۲۷ هزار صندوق قرض الحسنه فعال بسیج در کشور وجود دارد
زهرایی افزود: در راستای اقتصاد مقاومتی، بیش از ۲۷ هزار صندوق قرض الحسنه در کشور فعال است که یک میلیون و ۳۰۰هزار نفر عضو این صندوق ها هستند و نزدیک به پنج هزار میلیارد تومان پول در گردش تاکنون از اعضای خود دریافت کردند.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: طی توافق های انجام شده این سازمان، رفع محرومیت از ۱۰هزار و ۲۸۳ روستا و ۳۲۵ محله حاشیه شهر را به مدت چهار سال هدفگذاری کرد که در روستاها آب شرب اولویت است.
نظر شما