به گزارش خبرنگار ایرنا، «انسیه خزعلی» روز پنجشنبه در جریان سفر هیات دولت به استان کرمانشاه در اولین برنامه کاری سفر خود در بازدید از غرفه دستاوردهای زنان استان کرمانشاه در مجتمع فرهنگی ورزشی کوثر شهر کرمانشاه در جمع خبرنگاران، افزود: در این غرفه ها ما شاهد توانمندی زنان در شرکت های دانش بنیان، دستاوردهای علمی دانشگاهی، فناوری زنان و آموزش تولیدات صنایع دستی به ویژه زنان سرپرست خانوار بودیم که باید تقویت و تسهیل امور آنها در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به توانمندی های زنان استان در تولید محصولات و کالا گفت: در جریان این سفر یکی از برنامه های ما فراهم کردن بستر غرفه های دائمی زنان سرپرست در بازارچه های مرزی است و در این خصوص اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده است.
خزعلی همچنین با اشاره به بازدید و دیدار خود با تیم های ورزشی بانوان استان در مجمع فرهنگی ورزشی کوثر شهر کرمانشاه، در جریان عدم اعزام تیم ملی بانوان سپک تاکرا، به مسابقات بین المللی این رشته قرار گرفت،(تیم آقایان اعزام شده) و در تماس با وزارت ورزش و جوانان مشکل اعزام تیم ملی بانوان را مستقیما پیگیری کرد و قول داد به شرط داشتن فرصت اعزام هزینه های اردو آنان تامین شود.
وی در ادامه از جمله برنامه های اصلی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری را ارتقا سلامت، سبک زندگی به ویژه تحصیل و سواد آموزی زنان و دختران بازمانده از تحصیل عنوان کرد و گفت: کرمانشاه در زمینه آموزش های سواد آموزی رتبه های بسیار خوبی در کشور کسب کرده که امیدواریم روز به روز نرخ سطح بی سواد در این استان کاهش یابد.
اهدای زمین به خانواده چهار قلوی کرمانشاهی
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه برنامه های خود در سفر به استان کرمانشاه در راستای سیاست حمایت از جوانی جمعیت با خانواده پاوه ای که تازگی صاحب چهار فرزند چهارقلوه شده اند دیدار کرد و با هم افزایی وزارت راه و شهرسازی یک قطعه زمین به این خانواده اهدا نمود و برای مادر خانواده که در بستر بیماری است نیز آرزوی سلامت کرد.
بازدید از کارخانه نساجی کرپ ناز، سومین مقصد برنامه سفر خزعلی در استان کرمانشاه بود و در این بازدید قول داد مشکلات کارخانه نساجی کرپ ناز که سالیانه می تواند ۶ هزار متر چادر و بسیاری از پارچه های روسری، مانتو و شال زنان تولید کند را پیگیری کند.
خزعلی باتوجه به نیاز جامعه به تولیدات چادر و در جهت کاهش قیمت آن و افزایش اشتغال در سطح استان، بر ضرورت تلاش برای رفع موانع تولید پارچه چادر این کارخانه تاکید کرد.
دستگاه های تولید چادر که هشت ماه است وارد گردیده به دلیل موانعی از سوی گمرک و وزارت صمت قابل آزادسازی نیست که در تماسی که معاون رئیس جمهور با وزارت صمت برقرار کرد مقرر شد به سرعت این موانع رفع و دستگاهها وارد خط تولید شوند.
معاون رییس جمهور در حاشیه بازدید از کارخانه نساجی کرپ ناز، ضمن گفتگو با زنان شاغل در کارخانه، در جریان مشکلات و مسائل آنان قرار گرفت.
صفر گراواندی، مسئول کارخانه کرپ ناز نیز در این بازدید گفت: در حال حاضر این کارخانه برای ۲۱۰ نفر اشتغال ایجاد کرده و در صورت رفع برخی از مشکلات گمرکی ماشین آلات آن توان اشتغال ۷۰ نفر دیگر را دارد.
از جمله دیگر برنامه های معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده بازدید از محل سرای توانمند سازی زنان شهرک حاشیه نشین دولت آباد کرمانشاه، شرکت های پارک علم و فناوری کرمانشاه و مرکز ناباوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه و نشست با زنان نخبه، کارآفرین و سمن ها در استان کرمانشاه است.
نظر شما