به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر هاشم داداش پور روز شنبه در آیین تکریم و معارفه سرپرست قدیم و جدید مجتمع آموزش عالی گناباد افزود: در انتخاب و معرفی رشته های دانشگاهی باید با برنامه ریزی اصولی و کارشناسی به مزیت ها و ظرفیتهای خاص و حتی متمایز منطقه ای در زمینه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی عنایتی خاص داشت.
وی ادامه داد: در شرایط افزایش دانشگاهها و مجتمع آموزش عالی در نقاط مختلف کشور ، باید از گسترش رشته های خاص دانشگاهی متناسب با ظرفیتها و مزیتهای منطقه ای به عنوان یک جاذبه برای پذیرش دانشجو استفاده کرد چون این مساله در جذب بهتر دانشجویان هم تاثیر دارد.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با توجه به ظرفیتهای خاص اقتصادی گناباد ایجاد رشته های مهندسی معدن، صنایع غذایی و علوم دامی و کشاورزی و هنر در مجتمع آموزش عالی این شهرستان ضروری است.
فرماندار گناباد هم ضمن تاکید بر لزوم توجه به ظرفیتهای منطقه ای این شهرستان در رشته های دانشگاهی گفت: با وجود ظرفیتها، مزیتها و سابقه تاریخی غنی گناباد در زمینه قناتها و تولید زعفران ولی به رشته های تخصصی این بخشها در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منطقه به خصوص در بخش تحصیلات تکمیلی توجه نشده است.
رضا نصیری افزود: باید نگاهمان در توسعه رشته های دانشگاهی به سمتی باشد که برای این مطنقه آورده و نتیجه مطلوب داشته باشد و این رشته ها در توسعه و رونق اقتصادی منطقه تاثیر گذار باشند.
وی همچنین خواستار توجه بیشتر مسوولان ذیربط به توسعه کمی و کیفی امکانات و خدمات رفاهی، کیفیت بخشی و توسعه مسائل فرهنگی و تاسیس خوابگاههای متاهلی و دیگر بخشهای مورد نیاز مجتمع آموزش عالی گناباد شد.
حجت الاسلام جواد مهدوی نسب رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان خراسان رضوی هم در این نشست گفت: همگرایی و هم افزایی در استفاده از امکانات آموزش عالی لازمه توسعه و پیشرفت منطقه ای است و هر اندازه این هم افزایی بیشتر باشد گامهای موثر تری در توسعه زیرساختهای آموزشی در منطقه برداشته می شود.
در پایان این آیین دکتر علیرضا زمانی بهابادی به عنوان سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد معرفی و از خدمات سه ساله دکتر سید مصطفی موسوی زاده در این سمت قدردانی شد.
مجتمع آموزش عالی گناباد زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۹ تاسیس شد و هم اکنون بیش از سه هزار دانشجو در ۲۲ رشته دانشگاهی آن شاغل به تحصیل هستند و توان افزایش دانشجویان تا سقف پنج هزار نفر را دارد و ۴۵ استاد و عضو هیات علمی در آن شاغل به تحصیل هستند.
۱۲ هزار دانشجو در ۱۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد شاغل به تحصیل هستند.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما